Здравейте колеги!
Притежател съм на голф3 Abf със заводската си боя - сив металик. Онзи ден паркирах и съм задрал предния калник в едно колче, което видях отпосле. Има дълбоки драскотини, вижда се черната пластмаса. Интересува ме някакво китче + спрей или боя (но ще трябва да е в някаква малка разфасосвка) които биха скрили адекватно следите от моето издевателство върху колицата. Благодаря.

Надраскана боя
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Re: Надраскана боя
Адекватно може да ти го направи само автобояджия. Ти ако не си се занимавал и нямаш понятие можеш само да го натърскаш с по-финна шкурка да се поизравни и да го напръскаш леко с подобен на боята ти спрей или да си вземеш от твоята боя и да го тампонираш леко, но ще си личи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако си задрал калника,няма как да се вижда пластмаса...Ако е по-тъмно сиво,има шансове,да се получи поносима поправка,но на сребристо е трудна работа.
:) благодаря за отговорите.
Всъщност не знам защо съм написал калника, бронята задрах, а калника се радвам че му няма нищо.
Просто не успях да намеря по вратите някъде знам че трябва да е написано какъв е цвета на боята.
Всъщност не знам защо съм написал калника, бронята задрах, а калника се радвам че му няма нищо.
Просто не успях да намеря по вратите някъде знам че трябва да е написано какъв е цвета на боята.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не търси по вратите,в багажника,около резервната гума има хартиен стикер-на него е кода на боята.