сеат леон 1.8т APP ABS и TCS светят
-
- Автомобил:
- Двигател:
сеат леон 1.8т APP ABS и TCS светят
Здравейте момчета става дума за сеат леон 1.8т APP .Вчера свалих едната свещ погледнах я сложих я обратно запалих колата и ABS i TCS останаха да светят.Не виждам връзка от това че съм свалил една свещ до тия лампи.Покарах колата и TCS изгасна (съответно проработи) малко по късно изгасна и ABS.Тази сутрин обаче светят и нямат намерение да гаснат.Ще се радвам ако дадете някакви идеи
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: ABS i TCS светят
Пробвай да ги изчистиш с VCDS и ако не се появят повече значи всичко е наред. Ако нямаш, дръпни кабелите от акумулатора за 30тина минути, за да ти изчисти грешките.
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
ако си пипал акумулатора си провери бушониерата!
-
- Автомобил:
- Двигател:
свалих пластмасовия капак развих двете болтчета на бубината на свещта извадих буксата извадих свещта и после всичко по обратния ред ...друго не съм пипал :S Колкото до VAG com от каде мога да си намеря софтуера и кабела
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Продават се на много места, тук във форума, а също така и в много сайтове. Ако искаш мини през мен да ти изчистя грешките
Ако кв. Надежда ти е оферта, пишо едно Л.С. и още довечера може да минеш да изчистим каквото има като грешки 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: сеат леон 1.8т APP ABS и TCS светят
Благодарение на колегата установихме че проблема е в преден ляв датчик.След счупването на стария и поставянето на новия лампите изгаснаха а траквъна и абса проработиха.Още веднъж благодаря на колегата за бързата реакция :)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”