Кой какво е ползвал в борбата с миризмата на климатика.
- passat_for_life
- Автомобил: Vw Passat B3 GT
- Двигател: 9A 1992
Re: Кой какво е ползвал в борбата с миризмата на климатика.
Най-добър ефект на спрея е на пуснат вентилатор на парното на степен 2 и да се пръска или от мястото от където смуче въздух климатика или от мястото на филтъра на купето така спрея ще обдуха и вентилационните отвори.И това според мен :) Поздрави
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Днес се замислих...някой пробвал ли е със SAVO. По стените премахва всичко само с напръскване и е доста силен препарат.Да не мирише приятно,но не е вечно. http://www.savo.eu/products-bg/savo-protiv-plesen
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Ами то си е разредена белина.
Аз съм пръскал у нас с белина и от мухъла не остава и следа
Аз съм пръскал у нас с белина и от мухъла не остава и следа

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
На мен идеята да дишам Саво нещо не ми допада
Кислородна вода ще свърши същата работа

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
И аз това прочетох в подобна тема тук.Утре ще мина с водичката :) Като цяло савото яде метал,а кислородната вода не :)
EDIT:
Даже вече го напръсках с кислородна вода.Спазих стъпките от тук : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=3893327#p3893327
Резултата под колата беше:

Вътре се усеща лека миризма като на болница,но е добре.Пръскането ми отне към 30минутки с вентилатор на 1 ,защото няма как да пръскам директно срещу питата.Пръскам 1-2мин ,спирам за 1-2мин без вентилатор и така докато не свърши 400мл разтвор.След това я оставих около 30мин на място да прокапе отдолу,за да изчисти малко или много от кислородната вода(недай си боже да реши да яде нещо по-сериозно).Прокапа под колата след време и понеже беше на ново място шупна веднага земята :D Покапа 10тина минути и я угасих нарочно без да обдухам радиатора(тоест директно изгасих без да спирам първо компресора,за да се утече квото има). Дано е по-добре :D
EDIT:
Даже вече го напръсках с кислородна вода.Спазих стъпките от тук : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=3893327#p3893327
Резултата под колата беше:

Вътре се усеща лека миризма като на болница,но е добре.Пръскането ми отне към 30минутки с вентилатор на 1 ,защото няма как да пръскам директно срещу питата.Пръскам 1-2мин ,спирам за 1-2мин без вентилатор и така докато не свърши 400мл разтвор.След това я оставих около 30мин на място да прокапе отдолу,за да изчисти малко или много от кислородната вода(недай си боже да реши да яде нещо по-сериозно).Прокапа под колата след време и понеже беше на ново място шупна веднага земята :D Покапа 10тина минути и я угасих нарочно без да обдухам радиатора(тоест директно изгасих без да спирам първо компресора,за да се утече квото има). Дано е по-добре :D
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”