Въпрос към колегите с голф 4 1.6 101 к.с
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
Въпрос към колегите с голф 4 1.6 101 к.с
значи вапроса ми е дали 17-ки джанти ще са тежки и дали ще може да се движи нормално.или е по добре да е със 16-ки
- DIABLO 666
- Двигател:
мерси за инфото,ще мина днес през гумаджията да ги снимам и ще ги покажа.а случайно дали ще метне малко разхода нагоре.А и да не забравя,при палене,било то когато е студена или когато е загряла,започват да ми играят оборотите-в смисал такъв че варират от 1000 до 1400 и понякога непадат изобщо а сама се форсира между 1200-1400.а има и момент когато си застава на 800 и немърда.откакво може да е това.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
DIABLO 666 написа:мерси за инфото,ще мина днес през гумаджията да ги снимам и ще ги покажа.а случайно дали ще метне малко разхода нагоре.А и да не забравя,при палене,било то когато е студена или когато е загряла,започват да ми играят оборотите-в смисал такъв че варират от 1000 до 1400 и понякога непадат изобщо а сама се форсира между 1200-1400.а има и момент когато си застава на 800 и немърда.откакво може да е това.
стъпково моторче, моторче за празен ход, смукач....тая джаджа има хиляда имена....но така както го описваш ми се вижда да е от нея....добро почистване....не само из вътре ами почисти и стержелите....то тия неща са на ел. магнит и получават нужните параметри от компа спрямо темпа. Ичисти всички контактни места. Успех.
- DIABLO 666
- Двигател:
chefito написа:
стъпково моторче, моторче за празен ход, смукач....тая джаджа има хиляда имена....но така както го описваш ми се вижда да е от нея....добро почистване....не само из вътре ами почисти и стержелите....то тия неща са на ел. магнит и получават нужните параметри от компа спрямо темпа. Ичисти всички контактни места. Успех.
а къде да го търся това стъпково моторче.днес ми намекнаха че може да е от някакъв датчик.на една моя позната и е правело същите мизерии,но тя има поло 1.6 и каза че някакъв датчик са сменили и се е оправило.
- DIABLO 666
- Двигател:
Sir T написа:моята е с 205/55/16 BBS - сток .. мисля, че са и достатъчни
май ще да са 17-ки,днес видях във авто пазара обява за 17-ки от сеат за 550 лв в русе и мисля като си ходя на свищов за лекции да намина да ги видя,а има и едни 17-ки за 1000 лв с чисто нови гуми и мисля и тях да видя(те са с борд много яки)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”