Обезщетение от Армеец след градушката в София
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Обезщетение от Армеец след градушката в София
Изчисление... никой не може да ти го изчисли точно! Просто много зависи, дали на някой от детайлите имаш предишна щета, каква стойност на увреждане на детайла ще напишат, коя година ти е колата, каква ти е боята (акрилна или металик) и какво ли още не, така че не очаквай някой да успее да ти сметне точно колко пари ще ти дадът при експертна оценка.
Т.е. ти искаш да вземеш едни 2000 лева и да не я правиш колата? За това е темата, а? :)
chavdu написа:Що се отнася до единия месец. Твърдят, че това е технологичното време ...![]()
Верно ли?

- chavdu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zografski написа:Изчисление... никой не може да ти го изчисли точно! Просто много зависи, дали на някой от детайлите имаш предишна щета, каква стойност на увреждане на детайла ще напишат, коя година ти е колата, каква ти е боята (акрилна или металик) и какво ли още не, така че не очаквай някой да успее да ти сметне точно колко пари ще ти дадът при експертна оценка.
Да, зависи от много неща, и този който прави експертните оценки знае как ги смята - аз него ще търся.
DaDiablo написа:Т.е. ти искаш да вземеш едни 2000 лева и да не я правиш колата? За това е темата, а? :)
Нещо смешно ли има?
Нямам никакво намерение да я ремонтирам, ако не мина при доверения сервиз.
Дори и преди да ми обявят единия месец за ремонт бях със смесени чувства - в смисъл такъв, че не съм убеден, че ще я направят както трябва и няма да започне да се пука, където са сложили повече кит, понеже са бързали.
Вдлъбнатините по ламарините не карат колата, върши ми работа и сега.
2 000лв ясно че няма да ми дадат ... но при положение, че 3 години им плащам по 800/година каско, което ми дава право на доверен сервиз и съм готов, да спестя на всички време и пари, като се откажа от това си право и от благодарност да получа 7-800лв експертна оценка за ремонт, за който биха платили над 2 500лв на сервиза - е няма да стане.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”