Психо за кат.С

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
instantaccess
Автомобил:
Двигател:

Re: Психо за кат.С

Мнениеот instantaccess » Вто 07 яну 2014 11:27

Колега за категория С или за С1 ще се явяваш? Мисля, че за С1 ще ти трябва и курс по професионална компетентност за водач на товарен автомобил. Психо съм карал преди много години, когато си изкарах С кат. още в техникума. Бързината на тогавашната машина се задава от оператора, ама тогавашната машина приличаше повече на първия компютър на Джон Атанасов. Сега може и да са различни.
Миналата седмица в сервиза идваше някакъв младеж в сервиза и раздаваше визитки с рекламата "Психо и професионална компетентност без явяване" :screwy
Какви ли шофЕри излизат след това не ми е много ясно.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Вто 07 яну 2014 13:38

Аз им казвам,че лелката задава скороста...ама не вярват.Даже на тренировките другата лелка пускаше скоростите ама ни казваше,да види до къде може да устиска бъдещия шофьор.Машината наистина приличаше на първия компютър в света.
Тази информация ми е останала от 2006-та.Сега може и да има други правила и машини.

Любо Петков СЗ
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Любо Петков СЗ » Сря 08 окт 2014 9:40

Здравейте и от мен. Не е никаква философия да се изкара този психо тест. И на мен ми се наложи да мина скоро и го издържах от 1 път. Отидох в психолаборатория Авицена, Стара Загора. Имат и лаборатория в София - http://psylab-bg.com/ ). Жената беше много мила и внимателна. Колкото до машинката - даде ни време да свикнем с нея и тогава ни пускаше тестовете, които са еднакви за всички.

Последна промяна от Любо Петков СЗ на Пон 12 яну 2015 17:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Сря 08 окт 2014 17:17

Здравейте колеги:) Психологическото изследване се състои от три части, а не от две.....Първата е част тип "логика" - квадратчета, фигурки и т.н.....Другата част е машината, и да, може да се сменят режимите от изпитващия, тоест, дали сигналите да се подават през 3, 2 , 1 или половин секунда.....Има и трета част, това са въпросите, наречени "личносттна основа"....Въпроси от типа - "Кого обичащ повече - майка си или баща си?"...Е точно на тази част късат, защото за разлика от другите две, тук няма верен и грешен отговор, чисто математически и винаги може да те скъсат, зависи в какво настроение е лелката.....
п.п. Може да се явяваш две седмици след като те скъсат в областния си град, ако те скъсат втори път там, заминаваш за София...Ако те скъсат и в София, се явяваш една календарна година след скъсването в София.....
п.п.п. Ако се явяваш за отнета книжка за алкохол или загубени контролни точки, 100% няма шанс да ти се даде първия път.....дори и втория......

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”