Здравейте колеги, както се разбира от заглавието дистанционното на алармената система беше изпрано от любвеобилната ми приятелка....
Както и да е взех нова батерия, защото и преди се е случвало да я цялото в вода.. след подсушаване и смяна на батерията. Заработваше отново...
Този път нещо не му провървя, прегледах платката и цялата я припоих, а след това я обработих с контактен спрей, но предполагам че чипа си е отишъл..
Въпроса ми е има ли някъде в Пловдив или населено място което работи с куриерска фирма за поправяне на такъв вид авто-техника ?

Дистанционно Valcor (изпрано)
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Дистанционно Valcor (изпрано)
Толкова ли е трудно ?
http://lesibg.com/form.php?FormID=1
Ако имаш друго дистанционно -отиди с него.Ако нямаш - с или савтомобила или със свалена аларма, за да ти се кодира новата маймунка.
Поправката ще е по-скъпа от ново дистанционно.

http://lesibg.com/form.php?FormID=1
Ако имаш друго дистанционно -отиди с него.Ако нямаш - с или савтомобила или със свалена аларма, за да ти се кодира новата маймунка.
Поправката ще е по-скъпа от ново дистанционно.
- Jouzev94
- Автомобил: Golf MK II GTI
- Двигател: 9A+KR+ABF....
Колега, ще извиняваш много, но сайта който си публикувал е посочен на платката !
Колкото и кьорав да си пак ще го видиш, говорих с момчетата.
Казаха, че няма да могат да свършат работа поради следната причина :
" Тази аларма е спряна от производство преди 3 години и ние нямаме материали за поправката на какъвто и да е било вид техника "
За това съм пуснал тема тук, хайде много моля не си чешете само езиците....
Както и да е намерих си кой да ми подмени чип-а и да го кодира, ако някой има въпроси да ги пише на лично !
Темата е за ключ или триене ( ако не се сметне за полезна )
Колкото и кьорав да си пак ще го видиш, говорих с момчетата.
Казаха, че няма да могат да свършат работа поради следната причина :
" Тази аларма е спряна от производство преди 3 години и ние нямаме материали за поправката на какъвто и да е било вид техника "
За това съм пуснал тема тук, хайде много моля не си чешете само езиците....
Както и да е намерих си кой да ми подмени чип-а и да го кодира, ако някой има въпроси да ги пише на лично !
Темата е за ключ или триене ( ако не се сметне за полезна )
Последна промяна от gr_kanev на Съб 08 ное 2014 18:39, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
@ Jouzev94 Я си погледни в първия пост и някъде да има даден линк или снимка на дистанционното ти?
Да не съм врачка или екстрасенс за да знам кой модл ти е алармата и дистнционното след като тин сдамия не си си направил труда да дадеш подробности.
Да не съм врачка или екстрасенс за да знам кой модл ти е алармата и дистнционното след като тин сдамия не си си направил труда да дадеш подробности.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”