дистанционно запалване
- pepo_1986
- Автомобил:
- Двигател:
дистанционно запалване
колеги кажете ми къде може във Варна да си сложа дистанционно запалване на автомобила си и автоматично запалване на светлините
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Re: дистанционно запалване
Дистанционно запалване може да се сложи и на ръчка, един комшия има и съм свидетел. Моят съвет е да си сложиш модула на 30 % от дългите светлини.
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Аз съм го питал, сложил му го е един от града, който се занимава с тези неща. Не знам как се отчита, но в началото си мислех, че съм луд, когато колата се палеше пред блока, а в нея нямаше никой. 

- Piqndurnik
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: CBAB 2010
По-добре Webasto.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дистанционно запалване, поне по информация от руснаците, каквото съм чел, се слага на всеки автомобил. Друг е проблема, ако автомобила е оставен на скорост.
Някои от алармените системи имат тази опция.
Виж руските форуми. Там температурите са минусови, много от автомобилите са направени с дистанционно запалване, преди да слезе собственика от апартамента, подгрев на седалките, подгрев за охлаждащата течност. Сигурно ще намериш схеми, както и варианти на изпълнение. Още по-хубавото е, че горе-долу колегите от Русия представят и добър снимков материал.
Ако не ти се занимава с "труд и творчество", виж по-скъпите алармени системи. Напиши в Гугъл : аларма за кола с дистанционно палене на двигателя
Някои от алармените системи имат тази опция.
Виж руските форуми. Там температурите са минусови, много от автомобилите са направени с дистанционно запалване, преди да слезе собственика от апартамента, подгрев на седалките, подгрев за охлаждащата течност. Сигурно ще намериш схеми, както и варианти на изпълнение. Още по-хубавото е, че горе-долу колегите от Русия представят и добър снимков материал.
Ако не ти се занимава с "труд и творчество", виж по-скъпите алармени системи. Напиши в Гугъл : аларма за кола с дистанционно палене на двигателя
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”