НарКол написа:Мадам, след като мъжа ви е забранил да давате повече от 100 лв, защо не му купите
само динамометричен ключ Force за 67 лв?

Така хем вълка сит, хем агнето цяло.
Сигурен съм, че мъжът ви ще се справи и с наличните си гаечни ключове при ремонтите.

Защото така няма да си има куфарче.
Това за 100-те лева е супер условно. Той по принцип (като повечето мъже) не обича да се пръскат пари и да се извърляме, ама знам, че после ще му стане хубаво. А аз пък (*като повечето жени) не се съобразявам с това и си мисля, че любовта и грижата, която получавам от него са безценни и като стане дума за подарък, който се прави на Коледа и на рожден ден, мога да си позволя да се..поувлека мъничко.
Видях едно куфарче на няколко нива, което струваше 1600лв. Все пак не се изхвърлям до там. Гледам хем да са му здрави, хем да си има куфарче, хем да са му полезни...
И утре като му се наложи нещо, да си извади, каквато там джаджа му трябва и да си свърши работа.
А и избирането на този подарък, търсенето, разпитването. Егати, две седмици вместо да си търся дрешки, гримове и прически в нета, аз търся значението на думи като тресчотка, динамометричен ключ, вложка и т.н. И ми е хубаво.
И искам да му подаря куфарче, за да си има.