:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Куфарче с инструменти

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
НарКол
Автомобил: Polo Classic
Двигател: AFT

Re: Куфарче с инструменти

Мнениеот НарКол » Сря 10 дек 2014 23:04

Мадам, след като мъжа ви е забранил да давате повече от 100 лв, защо не му купите само динамометричен ключ Force за 67 лв? :smile Така хем вълка сит, хем агнето цяло. :mhihi
Сигурен съм, че мъжът ви ще се справи и с наличните си гаечни ключове при ремонтите. :th_up

панда
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот панда » Чет 11 дек 2014 2:09

НарКол написа:Мадам, след като мъжа ви е забранил да давате повече от 100 лв, защо не му купите само динамометричен ключ Force за 67 лв? :smile Така хем вълка сит, хем агнето цяло. :mhihi
Сигурен съм, че мъжът ви ще се справи и с наличните си гаечни ключове при ремонтите. :th_up

Защото така няма да си има куфарче. :cry
Това за 100-те лева е супер условно. Той по принцип (като повечето мъже) не обича да се пръскат пари и да се извърляме, ама знам, че после ще му стане хубаво. А аз пък (*като повечето жени) не се съобразявам с това и си мисля, че любовта и грижата, която получавам от него са безценни и като стане дума за подарък, който се прави на Коледа и на рожден ден, мога да си позволя да се..поувлека мъничко.

Видях едно куфарче на няколко нива, което струваше 1600лв. Все пак не се изхвърлям до там. Гледам хем да са му здрави, хем да си има куфарче, хем да са му полезни...
И утре като му се наложи нещо, да си извади, каквато там джаджа му трябва и да си свърши работа.
А и избирането на този подарък, търсенето, разпитването. Егати, две седмици вместо да си търся дрешки, гримове и прически в нета, аз търся значението на думи като тресчотка, динамометричен ключ, вложка и т.н. И ми е хубаво.
И искам да му подаря куфарче, за да си има.

Кънев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Кънев » Чет 11 дек 2014 7:42

Голям театър, няма що!

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 11 дек 2014 8:49

Тази Панда що ми мяза на една блещукаща, с висок IQ?
По темата - каквото и да му купиш, щом до този момент няма инструменти, по този Пасат няма да се справи. Особено пък динамометричен ключ...

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 11 дек 2014 10:44

НарКол написа:П.П. може да му купиш такъв комплект. :mhihi

За него може да ми пише на лични. С камъни ,Т -то и къс удължител и 1м тръба миналата година разхлабих болтовете на предните джанти.Преди това счупи 1 ключ,1 кръстат и изкривих още 1 кръстат ключ/бях предупредил на ръка да ги стегнат, но докато плащах -с гайковерта бам...нали не гледам/.

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Чет 11 дек 2014 12:10

Ето го и в България на много добра цена
http://www.alo.bg/353975

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Чет 11 дек 2014 16:52

Панда, купи му каквото си намислила, недей слуша тук- това му трябва, това не, той не можел да прави такъв пасат и т.н. Ти му вземи каквото искаш, а той кое може, кое не може никой от тук няма как да знае. Малко са жените като теб, които истински искат да зарадват мъжа си, повечето купуват дрехи, сувенири и такива подобни. Аз още нямам жена, но много мои приятели имат и повече от дреха или нещо за бита не са получили. Харесват си подаръците, щото ако кажат, че не ги харесват :smackbum -война. Не,че нещо,ама по добре куфар с инструмент,отколкото яке или блуза, или дънки :mhihi Мъжа ти ще се изкефи много на това, което си намислила сигурен съм :th_up ...верно, ще мрънка- защо толкова пари си дала за това за онова, ама нищо няма да върне :mhihi знам го това със сигурност :mrgreen

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”