Тука трябваше да има поне 3 избора ама хайде. Преди се дразнех на всички с големи коли как се навират всеячески по кръстовища и гледат да минат все отпред... псувах ги псувах, ядосвах се.....докато не ми попадна едно хубавичко Х5 в ръчичките

. на светофар си седя, святка зелено БМВ-то без проблем тръгва на 2ра и то набира като откачено, още докато пусна съединителя, вече съм зад гъза на тоя пред мене и гледам при първа възможност да го изпреваря,макар и да му мина на 5 см от колата, и така без да се усетя и аз станах същия джигит, като тия дето ги псувах. Докато го карах тоя джип, макар, че съзнавах и гледах да не правя глупости - да не се натискам в другите коли, да не изпреварвам безсмислено и да не завивам наляво с мръсна газ, като съм 1ви на светофара, само и само да мина 1ви преди тоя отсреща дето кара напред и трябва да го чакам.....много бързо се научих на простотиите, заради които се ядосвах преди. След като си взех обратно полото много бързо, почти веднага си върнах нормалния и кротък стил на шофиране. Та мисълта ми следната- просто колата до голяма степен предразполага стила на шофиране. Имам и приятели, които подкрепят тази теза

оборете ме ако греша ама е вярно това