Въпрос за BMW E 36 325 TDS ????

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Нед 21 яну 2007 16:40

alexx написа:според мен е страшно :lol: карал съм и съм се мвозил само в 5ци с тоя мотор и се изстрелват страшно на тройка ще е е още по добре пък и тия пари са xtra

чак пък да се изстрелват .. :roll: и двете са 10.5-11 сек до 100 км/ч ..

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 21 яну 2007 16:43

Ludia написа:прочетох какво си написал.и пак ти казвам че е безсмислено, понеже наричаш всеки който си купи голф3 "почитател на ретро автомобили".
да не говориме за тези колеги с голф 2.............. :banghead:

Е че нови ли са ни колите? Аз никога не бих карал голф 3 ако имах пари за по хубава кола. Съмнявам се някой колега да има парички за голф5 и да избера голф 3. Просто за тези 10 000лв които си приготвил може да се обзаведеш с нещо по новичко. В никъв случай не искам да обиждам теб нито колегите. Вися по 10 часа в тоа форум и много хора ме познават и предполагам им е ясно че не бих обидил никой. Не е никак коректно да обръщаш мнението ми в което просто съм изказал факти 91 година е това БМВ както и да го гледам. Поне моето е36 беше 91година първа регистрация.....Просто изказах личното си мнение и това е. Не съм излъгал за фактите и това е ясно и не разбирам защо те подразват тези неща.

П.С. Осрахме темата за което се извинявам.

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Нед 21 яну 2007 18:46

Само не знам защо мислиш че задължително по-нова кола е по-добра? А и по-добре колата да е от последните бройки от колкото първите на новия модел. За това и аз си взех по-стара ама по-добра от новата. Тез БМВ-та на мен лично са ми тесни иначе не са лоши.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 21 яну 2007 18:54

Spunky написа:Само не знам защо мислиш че задължително по-нова кола е по-добра? А и по-добре колата да е от последните бройки от колкото първите на новия модел. За това и аз си взех по-стара ама по-добра от новата. Тез БМВ-та на мен лично са ми тесни иначе не са лоши.

Единственото, което казах е че колата е 91-ва година модел. Изказах някакви факти. От там тръгна цялата закачка. Колега изложи неговото мнение след това и аз казах моето. Може би като съм имал такова бмв и някакси ми се вижда овехтяло. Пък било то и от последните....никъде не съм твърдял за качества на колата, а само че е стара като модел. все пак 16 години са си 16 както и да ги гледаш....

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 21 яну 2007 18:58

абе ако една кола е хубава тя е хубава и след 116г. на мен ми харесва как изглежда.щом на тебе не ти харесва хубаво, само невиждам защо трябва да ме убеждаваш мене че е увехтяла и стар модел?!

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Нед 21 яну 2007 19:01

525tds мен лично не мЪ кефи тоя мотор :wink: ако е 530д :034: може :lol:
имал съм възможност да си купя 5ца с тоя мотор беше 98год. даваха ми я за 11000лв преди 1.5год...ама да се чудя от къде да и търся глава после :roll:...а и си харчи доволно дет се казва нема файда :roll: на приятел му харчеше 10 градско :wink:

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Нед 21 яну 2007 19:05

Ludia написа:абе ако една кола е хубава тя е хубава и след 116г. на мен ми харесва как изглежда.щом на тебе не ти харесва хубаво, само невиждам защо трябва да ме убеждаваш мене че е увехтяла и стар модел?!

Сега Чефито не те убеждава в нищо,а просто споделя мнение,което е факт-модел 91г е и Г3 е с една година по-нов модел не,че е съществено,но има хора,които робуват на година и марка,а не на качество и количество така,че няма какво да се засягаш просто се опитваме да помагаме с каквото можем :wink: Нали затова си я и пуснал тази тема :wink:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 21 яну 2007 19:13

аз не се засягам, разбирам го човека до някъде.Обаче при положение че не питам остарял ли е дизайна на БМВ Е36.....неговото включване някак си не ми се вписва.....аз питах за колата като характеристики.....разход на гориво, разходи за консумативи.....а това че той не харесва как изглежда някак не ми се струва по тамата.А това че според него като имаш пари за Г3 не трябва да караш Г2 не го разбирам.На мен лично дизайна на БМВ-то ми харесва повече от на голфа,ама не е това основната причина да го купя, разбираш ли?

Абе няма значение, заключвайте, разбрах каквото ми трябваше.
Благодаря на всички които писаха по темата, и ми помогнаха с полезна информация.
:lock:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 21 яну 2007 19:15

Получи се доста безмислен спор.....сори за което....

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пон 22 яну 2007 11:00

Заключвам по желание на автора.
Ако възникнат други въпроси за колата, се обади да я отключа!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”