Оборудване ГТП
- slavi_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Оборудване ГТП
Здравеите колеги.Някои има ли представа каква е цената на оборудването за ГТП.И какви документи са необходими за отварянето на такъв пункт.
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Re: Оборудване ГТП
Най-добре е да се свържеш с фирма, която поддържа такава техника, те ще ти кажат цените. Аз мога да те насоча към “GarAgent” гр.Сливен. Момчетата си разбират от работата. Ако до сега не си се занимавал с тая дейност(а то е очевидно), ще ти е трудно началото, да не казвам невъзможно... Като за начало се обърни към ИА АА в твоя град за да ти кажат какви са изискванията. Успех!
Друга фирма с която можеш да се консултираш за цени е “Euromarket Group”.
http://www.garagent.com/
http://euromarket-group.com/
Друга фирма с която можеш да се консултираш за цени е “Euromarket Group”.
http://www.garagent.com/
http://euromarket-group.com/
- slavi_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ги разглевдах тези саитове.В тях има доста видове оборудвае но няма обявени цени.И някои колега ако знае каква документация ще ми трябва ще сам много благодарен.
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
slavi_tdi написа:........И какви документи са необходими за отварянето на такъв пункт.
Линка отваря директно пдф- а с наредбата
http://www.rta.government.bg/n_uredba/n32.pdf
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
slavi_tdi написа:Аз ги разглевдах тези саитове.В тях има доста видове оборудвае но няма обявени цени.
Много ясно, че няма да има цени в сайтовете. За цена се разбирате, когато се срещнете очи в очи. Тя се определя от много неща.
slavi_tdi написа:Аз ги разглевдах тези саитове.В тях има доста видове оборудвае но няма обявени цени.И някои колега ако знае каква документация ще ми трябва ще сам много благодарен.
комплект оборудване за леки и лекотоварни автомобили до 3,5 т започва от 22 000 и може да стигне до 60 000 лв според фирмата производител...отделно помещение което трябва да отговаря на наредбата, отделно сертификат по ИСО, отделно има и много други дребни работи.... не може да се обясни всичко тук и на готово
- slavi_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Много ви благодаря за инфото колеги.
- slavi_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги цялата документация каква цифра ще ми стъпи.
Имам цялата информация която ти трябва , даже и част от оборудването при интерес пиши на лично или на krasos@mail.bg
-
- Автомобил:
- Двигател:
krasos написа:Имам цялата информация която ти трябва , даже и част от оборудването при интерес пиши на лично или на krasos@mail.bg
Колега търся уред за регулиране на фаровете.Ако имаш звънни на тел.0888644885 за да се разберем за цената.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
@slavi_tdi Внимавай, ама много внимавайда не се набалбукаш със стар модел валяци . Дори и да са чисто нови неизползвани може да налетиш на валяци по страите изисквания.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сметни си добре нещата преди да наливаш пари в нещо,което явно ти е хрумнало на маса
Няма лошо да не си запознат,затова питаш тука,но то си личи че дори си нямаш идея какви пари може да се изкарат от тази работа.Сметни си добре всичко и успех в начинанието

малко я изкарвам от прахта, но имам и аз няколко въпроса.
-някой разполага ли с информация каква част от цената за извършване за ГТП остава като печалба съвсем грубо разбира се. Например предполагам самите стикели и документи се предоставят под номер от ИА АА и струват някаква сума, но колко е тя ?
-предполагам се дължи патентен данък или друг данък каква е стойността му ?
-самото оборудване горе долу е ясно, но все пак има ли някой който разполага с актуална информация.
Благодаря на всички отзовали се
-някой разполага ли с информация каква част от цената за извършване за ГТП остава като печалба съвсем грубо разбира се. Например предполагам самите стикели и документи се предоставят под номер от ИА АА и струват някаква сума, но колко е тя ?
-предполагам се дължи патентен данък или друг данък каква е стойността му ?
-самото оборудване горе долу е ясно, но все пак има ли някой който разполага с актуална информация.
Благодаря на всички отзовали се