...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:31, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:31, променено общо 1 път.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:специална за алуминий ми трябва...
ти за обикновена полирпаста говориш нали?
Благодаря все пак, но моя го пастирах преди 3 дена :wink:
Е ти си нацелил сезона

Бтв... с кока-кола много добре освежава алуминия... или хромираните повърхности... а сега де... я ще погледна в нета и ще пиша на кое точно действаше колата.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Muncho написа:vw_golf_2_Memphis написа:специална за алуминий ми трябва...
Е ти си нацелил сезона![]()
... аз мисля да изчакам да дойде пролетта ( не че сега навън е егати зимата ) и по препоръка на Голфъра да мина моя молф с ЦИФ
.
Бтв... с кока-кола много добре освежава алуминия... или хромираните повърхности... а сега де... я ще погледна в нета и ще пиша на кое точно действаше колата.
Това с цифа за къде го ползвате ? ... малко тъпо но не мога да се сетя ?
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Ми Golfer-a вика че може да се използва ЦИФ вместо полир паста при БЯЛА боя.. най-добре е и той да се включи в темата и да разясни.Pavcho2 написа:Muncho написа:vw_golf_2_Memphis написа:специална за алуминий ми трябва...
... аз мисля да изчакам да дойде пролетта ( не че сега навън е егати зимата ) и по препоръка на Голфъра да мина моя молф с ЦИФ
.
Това с цифа за къде го ползвате ? ... малко тъпо но не мога да се сетя ?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Muncho написа:vw_golf_2_Memphis написа:Е ти си нацелил сезона![]()
... аз мисля да изчакам да дойде пролетта ( не че сега навън е егати зимата )
.

Леле какви работи се говорят, бррр. а не е истина. Днес следобед се пекох на слънце на плажа - буните .После на картофки и рибка с столично тъмно. И в понеделник дават да е лято у нас .

И аз търся полир паста, но за пасмаса/плексиглас. В темата за най-добрата халогенна крушка един колега (който май беше Канада, ако бъркам нещо sorry, ама по спомени карам) беше казал, че е полирал "стъклата" на фаровете, които са от някакъв вид плексиглас при Passat B5. Та понеже съм срещал същата препоръка и по други места, да питам дали някой е виждал някъде такава паста?
Rumen написа:И аз търся полир паста, но за пасмаса/плексиглас. В темата за най-добрата халогенна крушка един колега (който май беше Канада, ако бъркам нещо sorry, ама по спомени карам) беше казал, че е полирал "стъклата" на фаровете, които са от някакъв вид плексиглас при Passat B5. Та понеже съм срещал същата препоръка и по други места, да питам дали някой е виждал някъде такава паста?
Полирал съм дръжки на ножове-пластмасови, текстолитени с паста за зъби. Става идялно. Доста време търсих паста спецялно за пластмаса, ама не намерих и реших да пробвам случайно подхвълена идея-действа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rumen написа:И аз търся полир паста, но за пасмаса/плексиглас. В темата за най-добрата халогенна крушка един колега (който май беше Канада, ако бъркам нещо sorry, ама по спомени карам) беше казал, че е полирал "стъклата" на фаровете, които са от някакъв вид плексиглас при Passat B5. Та понеже съм срещал същата препоръка и по други места, да питам дали някой е виждал някъде такава паста?
http://www.sonax.com/sonax-e/katalog_product.php?show_cat=9&show_product=305000
Този продукт е специално за плексигласовите стъкла. Цената му е малко "хубава" 13,30лв. Ако стъклото е с дълбоки драскотини трябва да се мине с много финна шкурка, тук в комплекта си има, за да се изравни, след това се обработва с пастата, става перфектно с полирмашина.
Muncho написа:vw_golf_2_Memphis написа:специална за алуминий ми трябва...
.
ЦИФ-а надрасква боята ако е металик! от опит го знам
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”