...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 19 яну 2007 21:05

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 19 яну 2007 21:39

не знам
но днес си купих 100 грама и ще ми е предостатъчно да си пастирам часта по голфи, ако ти трябва и искаш да пробваш обади се, ще ти услужа :wink:

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 19 яну 2007 22:18

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 20 яну 2007 1:42

vw_golf_2_Memphis написа:специална за алуминий ми трябва...
ти за обикновена полирпаста говориш нали?
Благодаря все пак, но моя го пастирах преди 3 дена :wink: :wink:

Е ти си нацелил сезона mhihi mhihi ... аз мисля да изчакам да дойде пролетта ( не че сега навън е егати зимата ) и по препоръка на Голфъра да мина моя молф с ЦИФ :).

Бтв... с кока-кола много добре освежава алуминия... или хромираните повърхности... а сега де... я ще погледна в нета и ще пиша на кое точно действаше колата.

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Съб 20 яну 2007 2:21

Muncho написа:

Е ти си нацелил сезона mhihi mhihi ... аз мисля да изчакам да дойде пролетта ( не че сега навън е егати зимата ) и по препоръка на Голфъра да мина моя молф с ЦИФ :).

Бтв... с кока-кола много добре освежава алуминия... или хромираните повърхности... а сега де... я ще погледна в нета и ще пиша на кое точно действаше колата.

Това с цифа за къде го ползвате ? ... малко тъпо но не мога да се сетя ?

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 20 яну 2007 4:04

Pavcho2 написа:
Muncho написа:

Това с цифа за къде го ползвате ? ... малко тъпо но не мога да се сетя ?
Ми Golfer-a вика че може да се използва ЦИФ вместо полир паста при БЯЛА боя.. най-добре е и той да се включи в темата и да разясни.

L-M
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L-M » Съб 20 яну 2007 12:42

SONAX Chrome & Alu Paste
ХРОМ-АЛУМИНИЕВА ПАСТА

Отстранява ефективно и без да уврежда ръжда и тъмни петна върху хрома, алуминия и всички цветни метали. Възстановява оригиналния блясък. С помощта на защитния филм се предотвратява образуването на нова ръжда.

Цена 5,20лв.

Ако те интересува, кажи.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Съб 20 яну 2007 21:00

Muncho написа:
vw_golf_2_Memphis написа:Е ти си нацелил сезона mhihi mhihi ... аз мисля да изчакам да дойде пролетта ( не че сега навън е егати зимата ) :).
:shock :shock :shock

Леле какви работи се говорят, бррр. а не е истина. Днес следобед се пекох на слънце на плажа - буните .После на картофки и рибка с столично тъмно. И в понеделник дават да е лято у нас . :D

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Нед 21 яну 2007 0:28

И аз търся полир паста, но за пасмаса/плексиглас. В темата за най-добрата халогенна крушка един колега (който май беше Канада, ако бъркам нещо sorry, ама по спомени карам) беше казал, че е полирал "стъклата" на фаровете, които са от някакъв вид плексиглас при Passat B5. Та понеже съм срещал същата препоръка и по други места, да питам дали някой е виждал някъде такава паста?

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Нед 21 яну 2007 8:08

Rumen написа:И аз търся полир паста, но за пасмаса/плексиглас. В темата за най-добрата халогенна крушка един колега (който май беше Канада, ако бъркам нещо sorry, ама по спомени карам) беше казал, че е полирал "стъклата" на фаровете, които са от някакъв вид плексиглас при Passat B5. Та понеже съм срещал същата препоръка и по други места, да питам дали някой е виждал някъде такава паста?

Полирал съм дръжки на ножове-пластмасови, текстолитени с паста за зъби. Става идялно. Доста време търсих паста спецялно за пластмаса, ама не намерих и реших да пробвам случайно подхвълена идея-действа.

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пон 22 яну 2007 8:57

Според мен трябва със всякаква паста да става . В крайна сметка от значение ще е само големината на абразива в нея ( и паста за зъби и Циф имат абразив в себе си) Виж за после некакво защито покритие - незнам
Аз съм полирал очила с полир паста за коли на 3М

L-M
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L-M » Пон 22 яну 2007 12:42

Rumen написа:И аз търся полир паста, но за пасмаса/плексиглас. В темата за най-добрата халогенна крушка един колега (който май беше Канада, ако бъркам нещо sorry, ама по спомени карам) беше казал, че е полирал "стъклата" на фаровете, които са от някакъв вид плексиглас при Passat B5. Та понеже съм срещал същата препоръка и по други места, да питам дали някой е виждал някъде такава паста?

http://www.sonax.com/sonax-e/katalog_product.php?show_cat=9&show_product=305000

Този продукт е специално за плексигласовите стъкла. Цената му е малко "хубава" 13,30лв. Ако стъклото е с дълбоки драскотини трябва да се мине с много финна шкурка, тук в комплекта си има, за да се изравни, след това се обработва с пастата, става перфектно с полирмашина.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пон 22 яну 2007 14:09

Muncho написа:

ЦИФ-а надрасква боята ако е металик! от опит го знам

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”