Виж във форума се продават няколко

synchro написа:Вземи технически по изправният автомобил. Важно е дали автомобила е потдържан, щото дори и най-здравият автомобил оставен без потдръжка е бита карта.
Незнам за каква подредба говориш но си ми градски и ела да ти покажа голф 2 1.6 дизел на 750хил. км. с оригиналните разпръсквачи и двигател,а оносно задниците на френските коли не бъди сигурен че чупенето идва от карането имал съм десетки френски коли и сега имам но нищо добро не мога да кажа за окачването било то предно или задно.marinstratev написа:Може ли някой от вас фенове на да ми каже как са подредени дизеловите двигатели на пежо 306 1,9, на голф 3 и на мерцедес (само ако може някой да ми напише на коя марка кола на колко километра се прави основен ремонт на двигатела) сами ще си отговорите кое е по-доброто? Колкото до торсионите - всичко си зависи от шофйора.
Владо ти ли си?Един приятел има нафтово добре стъпва по пътя набира се хубаво,гори малко,мотор не е пипал,ама предмица редовно и май му идат скъпички частите.Едно време и аз гледах за пежо,но не съжалявам за голфа.Пежото отвън по ме радва честно ама търси накой корав голф гледан такъв ух на батеchriss написа:Колеги някой имал ли е Пежо 306. От известно време търся свестен Голф 3, но съм много разочарован няма свястна тройка. Иначе много ми харесват, но всичко което влиза в България е възможно най евтиното купено отвън. А на едно място, където си бях харесал Голф 3, но излезе голям дарак / водих го на човек, който разбира от коли / има много запазено Пежо 306. Човека ме посъветва да взема него / и цената е много по ниска от на Голфа. Обаче не знам с тия френски коли как е. Затова ако някой има впечатления от този модел моля да ги сподели ...
премествам в офф..
mod edit: golfer
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта