Някой внася ли коли

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 24 яну 2007 16:37

smurf написа:ако ще е кола отвън, най-добре всеки да отиде лично, между другото всеки втори има роднини или познати извън БГ, така че не мисля, че е кой знае какъв проблем да се отиде :lol:
п.п. между другото бях мернал едни сайтове с обяви за коли в италия, ама с търсачката не ги открих, за да не пускам нова тема, ако някои ги напише пак, мерси

Абе то това с "..иди сам да си я вземеш..." е много хубаво,ама то не е като да прескочиш от провинцията до Горубляне и да си напазаруваш ! Който е ходил знае за какво става въпрос та да не се окаже после че си похарчил повече пари и си взел не такава кола за каквато си тръгнал за да не си капо! Една стара поговорка гласи " И аз мога и тате може ама козата си иска пръч..." :lol:

Росен79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Росен79 » Сря 24 яну 2007 17:20

И аз съм чувал за такива случаи - намислил си примерно Голф 3 ТДИ да вземе, отива, гледа, търси - накрая хайде един Сеат какъв да е, че да не е бадева пътуването.

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Сря 24 яну 2007 17:53

Ако не се лъжа Гълъбово е близо до Хасково, Димитровград и до Харманли. В тея райони има доста хора които се занимават с внос на автомобили. Търси от там.

Потребителски аватар
nasti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nasti » Чет 25 яну 2007 8:53

Аз мога да предложа внос на коли под 35хил. лв. само от Италия и над 35 хил. от където поискате.
Давам гаранция за колите си!
До сега от хората в БМВ и Ауди форума съм продал доста такива колици и никой не се е оплакал.
Продавам както здрави и прави коли, така и ударени, за някой който е бояджия или тенекиджия и иска да му излезе по-евтино.
Работя по поръчка и докарвам по 3-4 автовоза на месец, в момента разполагам с над 60 оферти за автомобили от различен клас. Възможно е да пиша договори за колите на името на новия собственик директно от Италия и по този начин спестявам на клиента си ДДС върху фактурната стойност.
Винаги съм склонен да консултирам хората които искат да си купят кола дори в последствие да не е от мен.

КОЛИ ОТ МОРГИ НЕ КУПУВАМ, ВСИЧКО СЕ КУПУВА ОТ КОНЧЕСИОНАРИИ.
НАЙ-ЕВТИНАТА ОФЕРТА ЗА КОЛА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ОТ МЕН - АЗ КУПУВАМ САМО КОЛИ ПРЕДВИДЕНИ ЗА ПРОДАЖБИ НА ВЪТРЕШНИЯ ПАЗАР В ИТАЛИЯ КОИТО СА ПО-СКЪПИ ОТ ТЕЗИ ЗА ИЗНОС В БИВШИТЕ СОЦ СТРАНИ!

Ако някой има конкретно питане - марка, модел, цена - мога да предложа автомобил! Давам и снимки, както на колата така и на сервизните документи!

Cherepaha - с Ники говорихме за теб, Дачия Логан - по-добре недей!

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Чет 25 яну 2007 13:30

[quote]Абе то това с "..иди сам да си я вземеш..." е много хубаво,ама то не е като да прескочиш от провинцията до Горубляне и да си напазаруваш ! Който е ходил знае за какво става въпрос та да не се окаже после че си похарчил повече пари и си взел не такава кола за каквато си тръгнал за да не си капо! Една стара поговорка гласи " И аз мога и тате може ама козата си иска пръч..." [/quot

....имам предвид, че като я вземеш оттам, поне произхода е по-сигурен, за мен не толкова въпроса дали ще ми дойде с 200-300-400лв по-евтина, ако ходиш за кола отвънка се ходи с пари, включително и за непредвидени разходи, а не с последните 1000евро, и да се чудиш какво да правиш....аз кола от горубляне няма да си купя....по-добре от собственик, от частна обява оттук или отвънка
п.п. просто изразявам мнение, не искам да засагям никой :lol:

Потребителски аватар
ChampioN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChampioN » Чет 25 яну 2007 14:29

Не е лошо като идея да има да ре4ем един подфорум zа това кой каква кола конкретно си търси. И теzи който са в 4ужбина или 4есто пътуващи zа коли да могат да се оглеждат zа нещо конкретно ако иzпадне :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”