Покривало за кола против градушка - покупка или home made?
Re: Покривало за кола против градушка - покупка или home mad
Здравейте на всички. Намерих един български уеб сайт autoprotect.спам.webprogres.com, в който се предлага автомобилно покривало против градушка за 120 лв.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Хайде да пропуснем реклама на сайтове, в които няма публикувана информация "За нас", няма адрес за контакти, няма телефон за контакти и няма име на юридическо лице, което стои зад този сайт.
Всичките тези атрибути се изискват по закон и подобни сайтове са почти сигурна ИЗМАМА.
Между другото КЗП налага доста солидни актове за подобни сайтове от по няколко хиляди лева
Всичките тези атрибути се изискват по закон и подобни сайтове са почти сигурна ИЗМАМА.
Между другото КЗП налага доста солидни актове за подобни сайтове от по няколко хиляди лева

За какво говориш бе човек. Когато търсих и се рових в интернет в продължение на няколко седмици и преди няколко дни намерих подходящо решение за защита на колата от градушка на по-приемлива цена, реших да споделя с Вас. Никого не задължавам с моето мнение, а още повече, след като ми доставиха покривалото, не е имало градушка (дано и да няма, такава като предишната), поради което незнам дали ще бъде напълно ефективно. Въпреки това, лично на мен ми изглежда удачен вариант.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Брей, чак избутал темата... Тц-Тц-Тц...
Чакай, че нещо ми заседна един от колците между зъбите, докато ядях един домат.
Успех със сайта и да знаете, че подлежите на сериозна глоба от КЗП за извършване на търговска дейност от разстояние (т.е. поръчки и продажби) без посочена информация кой седи зад сайта.
Това като личен съвет. Безплатен!
П.П. Може да сме голфаджии, но не сме толкова прости!

Чакай, че нещо ми заседна един от колците между зъбите, докато ядях един домат.
Успех със сайта и да знаете, че подлежите на сериозна глоба от КЗП за извършване на търговска дейност от разстояние (т.е. поръчки и продажби) без посочена информация кой седи зад сайта.

П.П. Може да сме голфаджии, но не сме толкова прости!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”