Мнение за автошкола "Кати-77"

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Re: Мнение за автошкола "Кати-77"

Мнениеот ivostefanov » Пон 21 сеп 2015 10:06

390лв. курс, два вътрешни по 60лв. прави 510лв.
1-ви Вариант
Квалифициран теоретик който наистина знае какво обяснява и ви учи, но бивате късани на поне един вътрешен + някой допълнителен час за да се докара по реалистична цена на курса и заплатите на квалифицирания персонал.

2-ри Вариант
"Секретарката" ви прави някаква пародия на теоретично обучение, вътрешният изпит е само по документи, ако имате въпроси си набавяте нужната информация от всякъде по малко

И в крайна сметка всичките школи са си определили предварителната (рекламирана)цена на базата на допълнителните приходи в този ред на мисли.
И не на последно място, няма школа която да работи сама, плювайте едните, хвалете другите но на финала на самия изпит пред ДАЙ се правят групажи за да запълнят бройката, вие понякога не го разбирате. Има примерно 5човека от ДАЙ които са изпитващи, няма фирма която да има всяка седмица по 8-10 човека за изпит, нали се сещате :c020

mitko9111
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AJM

Мнениеот mitko9111 » Пет 09 окт 2015 5:09

Мен пък не ме скъсаха нито на вътрешен, нито на външен изпит. Инструктора ми беше печен, Георги се казва перфекционист е и докато не стане на неговата ще те накара 20 пъти да направиш едно и също нещо докато не стане като по учебник. Колата му е Нисан примера p12 и си е запазена(или поне беше миналата година, сега не знам). Шефа им обаче е тарикат отвсякъде и гледа да те набута с пари където може. Опита се да ме натовари с допълнително часове ама не му се получи :D

osemshest
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот osemshest » Пет 04 дек 2015 10:16

И аз чух за тази школа, че късат по тяхно осмутрение. Наскоро чух за адски нелепа ситуация, в която са изкарали курсиста виновен. Мога само едно да кажа- когато си търсите фирма за обучение първо разпитайте. Потърсете мнение от реални хора, а не чатъри в нета. Аз така направих и не съжалявах. Изкарах си курса във Варна и при все че при нас също се носи мълвата, че имаме много корумпирани фирми и членове на ДАИ всичко си взех от първият път, без да ми се иска нещо допълнително като възнаграждение. Единственото нещо което платих допълнително беше един учебен час, който взех докато чаках да ми дойде датата за практиката пред ДАИ, тъй като малко се провлачиха датите там. Доволна съм много както от фирмата в която минах обучението си, така и от изпитващият. Макар да беше изнервен от предишните курсисти, той не прехвърли ядът си върху мен. Теорията при нас беше представена на добро ниво, по време на практиките ни се обясняваха и показваха различни ситуации и места на които трябва да наблегнем. Така когато отидох на изпита аз бях спокойна и знаех как да реагирам бързо и адекватно. Не е целта да минете 31ч и да се явите на изпит, а по-скоро да изкарате 20-30 мин управлението на автомобила без намесата на изпитващият. Ако постигнете това то наистина значи, че сте усвоили наученото, защото в повечето автошколи се научава само теорията, но трудно успяваме да я приложим на практика. Хубав ден и успех на всички и не забравяйте, че винаги можете да се изместите в друга фирма и то по всяко време :)

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Пет 04 дек 2015 18:37

Още един с 2-3 мнения вече дава информация, така де - плюнчи се. Нещо ми намирисва на някаква война, странен маркетинг и нелоялни конкуренции и търговски практики. Призовавам модераторите да затворят темата, ще рапортувам и предното мнение.

Потребителски аватар
Мария.Мария
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Мария.Мария » Вто 15 дек 2015 19:30

За всички, които си позволяват да говорят неща, които не съответстват с истината, мога да кажа, че днес си взех успешно изпита. Благодарна съм на цялата фирма за професионалното отношение и всеотдайността, на г-н Маджаров, който бих препоръчала на всеки, защото наистина е страхотен и за 31 часа мога да кажа, че успява да направи шофьори от хора, които не са се качвали никога на кола. Спокоен е и много съобразителен. Относно предишните коментари - не съм имала проблеми нито с организацията, нито с парите. Теорията ни беше преподадена по най-добрия начин и само от присъствие бях запомнила всичко.
П.С. Когато спрете да обвинявате другите за своите грешки, ще се научите да бъдете щастливи :)

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 15 дек 2015 21:07

Благодаря ти Мария, че се регистрира за да ни го кажеш

Потребителски аватар
hvp800
Автомобил: VW Bora
Двигател: ASZ

Мнениеот hvp800 » Вто 15 дек 2015 21:53

Аз също благодаря Мария, ама много благодаря, честно :) Сега очаквам включване от Даниела.Даниела и тя да обясни колко е доволна, след това Стояна.Стояна да каже как е ощетена и т.н. Естествено всички с интересни снимки под ника, съвсем както си му е реда...... Абе интересно е
ПП- сори за спама ама не се сдържах

maria_kt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maria_kt » Пет 18 дек 2015 14:53

Относно автошкола Кати 77 Ви ги препоръчвам с две ръце. Първо собствениците са много готини и коректни млади хора. От теорията съм много доволна преподаваше ни мъж и много добре обяснява, от практиката също съм много доволна.Никога преди това не се бях качвала да карам. Инструктор ми беше Павел Маджаров, който е много спокоен и търпелив и хубавото е, че не те пуска веднага в натовареното движение. Карах на hyundai i20 , колата е нова и много лесно се кара. И практиката и теорията ги взех от първия път. Курса можеш да си го плащаш и на вноски. Хиляди благодарности на целия екип. :smile 

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пет 18 дек 2015 15:27

Да ви кажа какво се случи с нас. Приятелката ми се записа там. Неприятностите не закъсняха. Оказа се, че не може да кара курса в района, който искахме (Иван Вазов), а трябва да се ходи в Княжево за теорията. Това както се казва не е такъв проблем. После много държаха да я запишат да кара на Голф 4. Голяма грешка беше, че не ги послушахме. Тя искаше по-малка кола и имаше една - Opel Corsa. Не помня името на инструктора, но този човек бивш служител на ДАИ е направил няколко пъти коментари в кой хотел и къде карал негови курсистки, за да си вземат по-лесно изпита. След като ми бе разказано това веднага запалих към школата и получих следното обяснение: "Да знаем, за този господин. Той не е наш служител и ползваме само неговите услуги." Веднага преместиха приятелката ми при друг инструктор, но познайте на изпита, кой докара изпитващият? Няма нищо случайно. Същият безкрайно нагъл коцкар. Минаха години от тогава и дано този индивид да не е вече там.

Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Мнениеот siso_k » Пет 18 дек 2015 16:18

Мария.Мария написа:За всички, които си позволяват да говорят неща, които не съответстват с истината, мога да кажа, че днес си взех успешно изпита. Благодарна съм на цялата фирма ....

maria_kt написа:Относно автошкола Кати 77 Ви ги препоръчвам с две ръце. ...

Много Марии са карали курсове в тази автошкола. Вероятно защото това е най-попуярното женско име в света :mhihi Че и разбират от коли...hyundai i20.... :mhihi Че и перфектни шофьори станали за 31 часа... :mhihi

Като пишете отзиви от фалшиви профили, поне се напънете малко и вложете въображение. Все пак не ядем доматите с колчетата. :wink

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”