само 299лв всичко включеноо :)
http://scoot.bg/news-28/92-bezplatna-kategoria
Препоръки за курс А категория? (София)
- logrus
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 06.1989
Re: Препоръки за курс А категория? (София)
Колеги и мен ме чака да изкарвам А категория.
Като цяло си търся да карам някъде в районите Младост, Дружба, Хладилника, Дървеница...въобще в полите на Витоша
Та - някакви нови отзиви от школи в районите описани по-горе?
Като цяло си търся да карам някъде в районите Младост, Дружба, Хладилника, Дървеница...въобще в полите на Витоша

Та - някакви нови отзиви от школи в районите описани по-горе?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Привет на всички.
Надявам се не е късно да отговоря.
Аз съм инструктор и бих Ви посъветвал където и да се записвате да питате. Ама питайте, че има много и изключително некоректни колеги. Предполагам имате В категория, а това значи, че трябва да преминете само теоретичен курс общо устройство (няма изпит по теория) и практиката, която включва полигон и градско. Цената трябва да включва 1 вътрешен изпит по управление застраховка, изпитна такса за явяване пред ДАЙ на практика и минимума часове по управление, който е 20 часа. Това е. Кара се само с мотори на автошколата! Желая Ви успех.
Надявам се не е късно да отговоря.
Аз съм инструктор и бих Ви посъветвал където и да се записвате да питате. Ама питайте, че има много и изключително некоректни колеги. Предполагам имате В категория, а това значи, че трябва да преминете само теоретичен курс общо устройство (няма изпит по теория) и практиката, която включва полигон и градско. Цената трябва да включва 1 вътрешен изпит по управление застраховка, изпитна такса за явяване пред ДАЙ на практика и минимума часове по управление, който е 20 часа. Това е. Кара се само с мотори на автошколата! Желая Ви успех.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Изкарах курса при Андрей на хладилника, след прочетени множество добри мнения и хвалебствия в нета. Но не останах напълно доволен, първо защото почти целия курс ми го води един дебелачко (забравих му името), Андрей се появи на градското каране, където се прояви в пълен блясък. То не бяха викове, крясъци и т.н. И аз преподавам, също доста отговорни неща, и не мога да приема викането като методика.
И второ - на курса дефакто не се научаваш почти на нищо за истинското каране на мотор. Наясно съм, че за да си вземеш изпита се изисква овладяването на елементите. Но нищо не пречи, ако наистина искат нещо да научат курсистите, да отделят един час и да ти обяснят основите на мото ездата и изкуството. на подържане на мотоциклет (няма нужда от дзен :))
Това са моите пет пари по темата.
И второ - на курса дефакто не се научаваш почти на нищо за истинското каране на мотор. Наясно съм, че за да си вземеш изпита се изисква овладяването на елементите. Но нищо не пречи, ако наистина искат нещо да научат курсистите, да отделят един час и да ти обяснят основите на мото ездата и изкуството. на подържане на мотоциклет (няма нужда от дзен :))
Това са моите пет пари по темата.
-
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: ABU 1993
Колеги малко повдигам темата по никое време в този сняг
, но да попитам има ли някой който е карал курс за категория А в "СТАНОЕВ" ЕООД в Младост 3. Конкретно, как е инструктора, полигона(доколкото разбрах е в Младост 3 или бъркам), понеже никога не съм карал никакъв мотор и в началото предполагам ще ми е търсене
.

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Някой скорошно инфо? В Перник специално как са нещата като полигон и инструктори? Цени? 

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
И мен ме вълнува същото. Като имам свободно време ще мина да разпитам.
Иначе имам лоши спомени от изпитващата комисия в Перник покрай Б категория. Въпреки, че и инструктора имаше пръст в цялата работа.
Иначе имам лоши спомени от изпитващата комисия в Перник покрай Б категория. Въпреки, че и инструктора имаше пръст в цялата работа.

- vucata
- Контакти:
Ма дразня се, двама трима познати били доволни...ама нищо повече не казват омашляците. Ни инструкторите дали са читави, абее нищо не казват.....
- kaiser666
Аз изобщо нямам идеята, че някой ще ме учи да карам мотор.
Ще проверя за цени и ще пиша. Мен ме муфтиха преди 7 години за пари в ДАИ още преди да е почнал изпита, но сега нещата може да са се променили. 

- kaiser666
Ходих до МИИВ в Перник, кормуване, застраховка и изпит струва 350лв. Може да се плати и на два пъти. Не съм питал за други подробности. Може да се запиша май месец, ще видя как съм с времето.
- vucata
- Контакти:
И аз мисля тогава да ходя. Поддържай темата влажна, та да движим заедно ако си навитак
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да попитам дали някой от вас изкара курса в Перник в МИИВ, тъй като и аз питах и цената ми се стори много примамлива - 350 лв., а твърдят че всичко влиза в нея както сте написали по-горе.
Дали наистина е така, някой може ли да потвърди?
П.С. Питах на няколко места в София цената е 450 лв. за кормуване, отделно изпит 60 лв., отделно застраховка 20 лв.
Дали наистина е така, някой може ли да потвърди?
П.С. Питах на няколко места в София цената е 450 лв. за кормуване, отделно изпит 60 лв., отделно застраховка 20 лв.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
За интересуващите се от гр. Пловдив, в момента цената за А1, А2, А категория е 400 лева с всичко включено в опеделена школа, която няма да спомена, за да не бъде реклама. Инструктора е пич, кара се, докато не се научиш. Повторното явяване на изпит,както при мен се получи, с всичко включено, струва 120 лв. Аз определено съм доволен и вече си бръмча из града с мотора. Който го интересува, мога да пратя координати на ЛС.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
На курса взимаш тапия. Другото сам го учиш в реална обстановка
Или го можеш или падаш
Един при нас за 1 седмица три пъти пада 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”