Здравейте Колеги,
Ще си купувам компресор оригинален на VW. Имам възможност да избирам между два модела. Това са: 5N0 012 615A и 5N0 012 615C. Предлагат ми ги втора ръка, но не са използвани. Цената е една и съща. Разликата в означението е само последната буква. Има ли някаква разлика между двата модела като функционалност,характеристики и т.н. и ако има каква е тя? Ако има някой който да знае и да ме насочи ще съм му много благодарен. Опитах се да разбера като чета из нета, но така и не ми стана ясно.
Каква е разликата между два модела компресори за гуми
-
- Автомобил: jetta 2
- Двигател: ez 1986
Re: Каква е разликата между два модела компресори за гуми
Ето ти нещо прекарай го през гугъл преводач ако си зле с руския https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... CsTgHamhxw
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
От линка който е дал колегата се разбира, че модела с буква "C" в края има по-удобно място за прибиране на маркуча с манометъра. Този с буква "А" пише, че е супер неудобно да го прибереш на място.
-
- Автомобил:
- Двигател:
От този линк моделите са други - 8P0 012 615 A и 8P0 012 615 C. Моделите които ми предлагат пак завършват с буква "A" и буква "C", но първите две означения от кода при мен са "5N", а от линка са "8P". Ето това са двата модела за които се интересувам 5N0 012 615A и 5N0 012 615C. В моя случай моделите на външен вид изглеждат еднакви манометъра е на едно и също място (вграден в корпуса), както и маркуча е един и същ на едно и също място.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”