проблем с изпотяване на предно стъкло
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с изпотяване на предно стъкло
А колкото до Голфа - моя голф 2 , 1,6 тд от Германия дойде с проблем с парното, аз съм единствения собственик в България на голфа и като го взех през 2004-та още тогава я дадох за ремонт на парното, но там беше друга работа . Понеже не топлеше изобщо, нямах парно на практика, но не си спомням да съм плащал много пари за този проблем , а и никога не са се запотявали толкова прозорците. Сега, 10 години по-късно парното на голфа пак не е както трябва (в смисъл че не топли много много, както в началото) , но дори и да е така - доволен съм , защото това дефектира 10 години по-късно и изминати над 100 000 км, което за мен означава че през 2004-та са си свършили добре работата майсторите, дано и сега да имам този късмет и да стане бетон поне за следващите 10 години (ако я задържа толкова тази кола де)
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Сигурно проблема е бил в дунапрена на клапите, който пада с времето и се налага да се уплътнят. По принцип ги облепват с тиксо, но не знам при теб как са ги направили. Та по въпроса с радиаторчето, по принцип е много трудно на намериш на пазара марка, различна от Topran за такива по-стари коли и затова ти писах да го имаш предвид това. Аз на стария ми голф 2 така и не го смених, карах с добавка около 2г, след това смених антифриза и сложих една друга добавка. Колата още е в семейството, но не е протекло пак. Сега ще ме нападнат тук някои да кажат, как запушвали всичко тези добавки. При мен не се запуши нищо, сигурно съм изкарал късмет. Поздрави на Поморие, че сме малко градски с теб 

-
- Автомобил:
- Двигател:
200 ми се струва множко, то си е сборна надница на всички в сервиза + останалите разходи, ток ,застраховки ,данъци и тн.
По добрия вариант е да помолиш колега от форума, който има опит. За 3-4 часа си готов.
Аз лично бих си пуснал тема и все някой от Поморие или Бургас, ще намери време да ми помогне.Бих му предложил 50 кинта примерно, като за почерпка.
В момента има много безработни колеги, нека си помогнем 
По добрия вариант е да помолиш колега от форума, който има опит. За 3-4 часа си готов.
Аз лично бих си пуснал тема и все някой от Поморие или Бургас, ще намери време да ми помогне.Бих му предложил 50 кинта примерно, като за почерпка.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Моя проблем идваше от запушени канали за оттичане на вода при въздушния филтър.
Цялото пространство около въздушния филтър се пълнеше
с вода и като пусна парното ми се потят повече прозорците.
Цялото пространство около въздушния филтър се пълнеше
с вода и като пусна парното ми се потят повече прозорците.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”