Гуми по НЕТ-а

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Re: Гуми по НЕТ-а

Мнениеот инжектопляктор » Пет 21 окт 2016 10:40

ipipbg написа:graifer.bg и avtogumi.bg май са с най-добри отзиви

Понеже никой не вярва на отзиви в Интернет, защото може да пише сульо и пульо и да излъже някой продавач, представяйки се за клиент(което е нелоялна търговска практика) прикачам снимка с моята поръчка. Само името съм си скрил
Изображение

Потребителски аватар
777
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 777 » Пет 21 окт 2016 11:14

инжектопляктор написа:
ipipbg написа:graifer.bg и avtogumi.bg май са с най-добри отзиви

Понеже никой не вярва на отзиви в Интернет, защото може да пише сульо и пульо и да излъже някой продавач, представяйки се за клиент(което е нелоялна търговска практика) прикачам снимка с моята поръчка. Само името съм си скрил
Изображение

Не разбрах какво точно показваш? Че си направил поръчка за гуми ли? За 80лв една гума ли си купи или 4 по 20лв.

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Пет 21 окт 2016 12:12

777 написа:Не разбрах какво точно показваш? Че си направил поръчка за гуми ли? За 80лв една гума ли си купи или 4 по 20лв.

2 гуми - летни - 13-ки - китайки. С безплатна доставка. Ако друго те интересува, ще цъкна в детайли на поръчката, за да видиш подробности. Пращат със СПИДИ, за друго не съм гледал. Аз ги взех от офис на СПИДИ. Точно колкото пише там, толкова платих за гумите, без допълнителни пари за доставки и т.н.
Пътуваха 2-3 дни. Толкова ми казаха и те.

Потребителски аватар
hristodj
Автомобил: golf 3 kombi
Двигател: AHU 97
Контакти:

Мнениеот hristodj » Пет 21 окт 2016 13:17

На всеки магазин в нета има опция бележка,коментар и т.н. Последно си поръчах от Медина.Писах им че дота ако е различен от таз годишен изобщо няма да ги взема от курирската. Винаги си ги поръчвам до офос. По удобно ми е да си ги взема когато мога а не да се съобразявам с куриери.Когато ми се обадиха за да подтвърдя заявката пак им казах за дота. Жената каза да господине видели сме бележката дота е 2816 . С това разговора приключи и на другия ден сутринта си ги взех.Цената беше същата до стотинка.
Не работя за Медина. В наше село дори ги няма. :biggrin .

Потребителски аватар
sith
Автомобил: Audi A3 + Peugeot 206
Двигател: ASZ + RHY

Мнениеот sith » Пет 21 окт 2016 13:25

И аз взех за бащата 13-ки 165/80 от медина с дот 3016 и безплатна доставка. Дойдоха със Спиди за 1 ден

Потребителски аватар
777
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 777 » Пет 21 окт 2016 13:38

инжектопляктор написа:
777 написа:Не разбрах какво точно показваш? Че си направил поръчка за гуми ли? За 80лв една гума ли си купи или 4 по 20лв.

2 гуми - летни - 13-ки - китайки. С безплатна доставка. Ако друго те интересува, ще цъкна в детайли на поръчката, за да видиш подробности. Пращат със СПИДИ, за друго не съм гледал. Аз ги взех от офис на СПИДИ. Точно колкото пише там, толкова платих за гумите, без допълнителни пари за доставки и т.н.
Пътуваха 2-3 дни. Толкова ми казаха и те.

Въпросът беше, че след това което си написал се очакваше да видим някакъв твой коментар. А не един ред с направена поръчка за 80лв. Не разбрах Сульо и Пульо каква роля имат - пускат същата информация ("...платени 80лв"), но е лъжа?

Потребителски аватар
stanlley
Автомобил: VW Passat 6 Skoda Superb
Двигател: CBAB 2010 AVF 2005

Мнениеот stanlley » Пет 21 окт 2016 14:39

Миналата седмица трябваше да купя 4 зимни гуми 14' за една девойка, обаче нямах време да обикалям по гумаджийници да сравнявам цени ДОТ-ове и т.н. и реших от интернет.
Казаха ми, че ГУМИ7 са малко измекяри и се спрях на АВТОГУМИ.БГ

Изключително доволен. Харесах гуми, писах коментар че искам с пресен ДОТ и получих обаждане за потвърждение на поръчката и ДОТ-а.
Гумите дойдоха на третия ден след поръчката с техен транспорт, разгледах ги преди да ги платя - всичко беше ок.
Гумите дойдоха с фактура и касова бележка и ми казаха, че има 2 години гаранция за фабрични дефекти. Доставката беше 12лв.

Предоволен.

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Нед 23 окт 2016 20:16

От Автогуми съм много доволен, 5 комплекта гуми съм поръчвал и един път няма да са се издънили. Имат един недостатък обаче - няма безплатна доставка за поръчки под 500 лв. Поради това последната ми поръчка я направих от Медина мед, от там съм доволен, нямаше изненади.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”