Мнение за накладки QWP quality workshop parts
-
- Автомобил: АУДИ А4 Б6
- Двигател: AVF
Мнение за накладки QWP quality workshop parts
Здравейте колеги.Някой чувал ли е за накладки QWP quality workshop parts,днес ми ги продадоха за читави полски били и по думите на продавача са меки.Търсих тази марка в нета ,но нищо не намерих.Смених ги,но много ми пропадаше педала,обезвъздуших спирачките и нямаше въздух.После покарах около 10 км яко газ и после зверски спирачки и сега се пооправиха.До сега съм сменял поне десет чифта накладки и ядове не съм имал и съм озадачен дали не съм попаднал на някой ментак.Затова питането ми е дали някой е слагал такава марка и какви са му впечатленията.
- M3ntata
- Автомобил: Golf MK4 4motion
- Двигател: V5 AGZ
Re: Мнение за предни накладки
По принцип лично според мен обезвъздушаването по познатия начин с помпане не може да стане от първия път при коли с ABS, поне 2 пъти за да стане както трябва. Правиш процедурата караш един два дни и след това повтаряш процедурата и ще видиш, че ще излезе въздух. Мисълта ми е да не се лъжеш, че проблема е в накладките, а всъщност в системата да имаш все още въздух и за това педала ти да е пропадал в началото. Когато имаш време провери пак дали ще излезе въздух.. Иначе в google пиши QWP brake pads и излизат продукти, но не и мнения... Ето една единствена тема където се споменават тези накладки на Румънски трябва да си го преведеш ЦЪК
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”