Раздел Racing в нашия форум?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

За или Против подобен раздел

ЗА
109
51%
ПРОТИВ
106
49%

Общо гласове: 215
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 23 фев 2007 18:37

snoopgod написа:ЗА съм..няма да пречи на никой
и да му пречи на някой няма да влиза в раздела и готово :065:

да, все едно ние с голфовете да сме против раздела за поло или пасат, понеже сме повече и не ни се скролва надолу за да достигна "направи си сам".....доводите на Буфка :P

ПС неискам да засегна колегите с пасат и поло :wink:

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Пет 23 фев 2007 19:15

Мойто мнение е, че форума дава ценна информация на потребителите му и тук не е място да си мерим пишките, да се "придизвикваме" един друг, да се хвалиме, да пълним форума с безполезна инфмация от сорта на това кой е по-бърз. За тази цел си има тунинг.бг форум!

Потребителски аватар
don hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don hose » Пет 23 фев 2007 19:31

И аз съм против.Нека тея теми да останат в Тунинг.бг
Макар че и там влизам често :oops:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 23 фев 2007 19:34

Dan4ote написа:Мойто мнение е, че форума дава ценна информация на потребителите му и тук не е място да си мерим пишките, да се "придизвикваме" един друг, да се хвалиме, да пълним форума с безполезна инфмация от сорта на това кой е по-бърз. За тази цел си има тунинг.бг форум!

сигурен съм, че ако има такъв раздел тук, няма да е същата пародия като в тунинг.бг :!:

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Пет 23 фев 2007 19:46

Ludia написа:сигурен съм, че ако има такъв раздел тук, няма да е същата пародия като в тунинг.бг Exclamation

винаги ще се намери някои който да си покаже простотията и да се направи на велик,та те по улиците не пропускат шанса си,рискувайки живота си и на околните та камо ли в нета ще пропуснат.като съдя по мненията на рацерите в тунинга та точно във форумите са най-великите състезатели,а в реалността :shock :shock :shock :shock :shock

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 23 фев 2007 19:54

bu4komobil написа:
Ludia написа:сигурен съм, че ако има такъв раздел тук, няма да е същата пародия като в тунинг.бг Exclamation

винаги ще се намери някои който да си покаже простотията и да се направи на велик,та те по улиците не пропускат шанса си,рискувайки живота си и на околните та камо ли в нета ще пропуснат.като съдя по мненията на рацерите в тунинга та точно във форумите са най-великите състезатели,а в реалността :shock :shock :shock :shock :shock

Айде стига с глупостите, не виждам какво лошо има в това две коли да се пуснат на правата пред НИМ :!: Божурище, пистата в Калояново, но летището във Видин или някой друг град. :!:
Това няма нищо общо с това някой да кара бързо по-улиците и да прави нарушения, хора дето не са в час за какво става въпрос да не се включват неловко, щото става смешно и изнервят :!:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 23 фев 2007 19:55

niikoo_1 написа:... хора дето не са в час за какво става въпрос да не се включват неловко, щото става смешно и изнервят :!:

:kef: :да:

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пет 23 фев 2007 22:40

Още веднъж призовавам противниците на драг-раздела да погледнат по-философски на нещата и да се поуспокоят - защото както на тях им е приятно да пишат например в "ОФФ-ТОПИК", така пък на други хора ще им бъде приятно да пишат в раздел за драг :idea:

А и както виждам някои хора май не правят разлика между драг-рейсинг и светофарните гонки, които аз също не одобрявам...

Както по-горе колегата каза - трябва ли например да искам закриването на раздел "КОЙ БЕШЕ" - след като аз не го чета...ами решението е просто - не чета раздели, които не харесвам, но нямам против съществуването им....затова спрете с негативните изказвания и не разсъждавайте тесногръдо...

За мен резултата от анкетата е показателен - нов раздел трябва да има!!! Все пак нали не очаквате 100% всички да се интересуват от драг... :wink:

Поздрави на всички!

П.С. Благодаря на модераторите, че отключиха темата!

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пет 23 фев 2007 22:44

bu4komobil написа:.... има си и тунинг форум и дрифтинг форум!защо трябва да се разваля хубавия и да заприлича на обществена тоалетна

п.с не виждам кола която е 90к.с каква бегачка може да бъде,но явно в българия всичко що е над 1.1 е Голяма бегачка

Колега, в качеството си на какъв гониш потребителите да пишат в други форуми... :idea:

За да се интересуваш от драг не е нужно да караш кола 500 коня, аз като нямам Формула1 - да не гледам кръговете по телевизията ли... :P

Последна промяна от Li4o на Пет 23 фев 2007 22:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
angel.1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот angel.1 » Пет 23 фев 2007 23:44

Нещо не ми се разреши да гласувам,но въпреки това ще си кажа мнението.Твърдо съм "ЗА" за подобен раздел.Ще се опитам да се обоснова.Изчетох цялата тема,всичките му "за" и "против".Имаше изказвания на хора които си мислят,че едва ли не подобен раздел ще накара накои да се катерят по пешеходните зони и ще премачкват невинни пешеходци.Аз съм твърдо против светофарните изпълниния и гонките на неподходящи места,но нали при наличието на хора /и то доста/пишещи в този форум,на някои им се иска понякога да направят сверка на колите си , да обменят опит и идеи.Каква е ползата от теми от вида"Чип тунинг","Спортен филтър" и тн ако на практика не ми покажат,че има полза от тях.Някой по-нагоре спомена "клавиатурни рацери".Ми точно с подобен раздел ще може да ги видим кои са тези хора и да ги окачим на стената.Твърдо "ЗА".

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 24 фев 2007 0:50

днес при мене беше един колега чието име ще премълча. той много лобира за тая анкета и аз реших че има право и я отключих. но не беше честно да се възползва от отсъствието ми пред компютъра и да "повдигне" темата отново и то от мое име!!!
заради което аз ще постъпя също така нечестно спрямо него!
ще я заключа отново!

отделно няма изобщо да коментирам в какво се превърна темата за отрицателно време...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”