Аз така и не разбрах сега Мъск защо го разлюбиха "модерните" хора

Бил с фашиСко-комунистически възгледи, нищо че смисълът на такава квалификация е съвършено друг - просто така ги кефело да му казват. Все едно да казваш дребосък на човек 1,95 см - има си диагноза за хора неразбиращи значението на думите.
Та реших да видя какво толкова е казал и направил Мъск от както е назначен на длъжност при Тръмп и забелязях 3 основни неща:
1. Иска прекратяване на войната в Украйна и ако не стане, ще спре неговата сателитна мрежа Старлинк.
2. Иска забрана на ЛГБТ пропагандата сред децата.
3. Спря държавните американски средства за НПО-тата по света.
Та в този ред на мисли недолюбващите го потребители на мискери са или твърди подръжници на войната, или са траверси, или са били на хранилките на НПО-тата, колкото и да се опитват да завоалират омразата си с някакви абсурдни заучени фрази за нарушаване на свободата и демокрацията и обвинения в диктатура. Истината прозира.
Аз пък не харесвам Тесла и електричките, но не съм тръгнал да ги паля и да искам забраната им, но пък политическите възгледи на Мъск не ме притесняват, защото човека влезе по най-демократичния начин в политиката и хората са гласували за него и екипът му.
За 10-на години не само, че светлото бъдеще на електричките не дойде, ами и вече голям процент от хората, които са си купили електрички, отново се връщат на ДВГ (между 30 и 40% в САЩ и Германия), въпреки политическия натиск през тези години. Само бай Ганьо си мисли, че ако електричките станат масови, все още никой няма да плаща данък, както и синя и зелена зона, а токът ще е още 20 ст с ДДС и акциз