Мотокрос и Ендуро обща тема
Re: Мотокрос и Ендуро обща тема
Да, пиши на ЛС, този сезон е обслужен и каран точно 2 моточаса за един уикенд. Нямам време определено
Мотора е капариран, петък живи и здрави минаваме нотариус, в търсене съм на следващ , по-нов, по-лек и поне толкова мощен и жив :)
Ако парите и нервите не са проблем.
KTM 690 Enduro R - можеш да го "разтовариш", че си е прасенце 150кг.
Иначе принципно 450 класа трябва да ти е напълно достатъчен. Ако искаш повече ряз да има си играеш с пиньоните.
KTM 690 Enduro R - можеш да го "разтовариш", че си е прасенце 150кг.
Иначе принципно 450 класа трябва да ти е напълно достатъчен. Ако искаш повече ряз да има си играеш с пиньоните.
Нещо до 10 хил преко сили, нов мотор не бих взел за смешните часове, които имам за каране , честно казано нещо дори 250 но по-актуално като година и в добро състояние ми е таргета
Да му се радва новия собственик.
Сподели когато вземеш заместителя и успех с търсенето !
ОФФ: за секунда си помислих, че си го заменил за Кумкото скутерче, ама се сетих, че караш основно в гората и няма как да е то
Сподели когато вземеш заместителя и успех с търсенето !
ОФФ: за секунда си помислих, че си го заменил за Кумкото скутерче, ама се сетих, че караш основно в гората и няма как да е то
Скутера е Piaggio Carnaby Cruiser 300ie , това ми е градския бандит, който прави по 12-15 хил на година :)
Ще пиша като/ако се намери заместник. Заглеждам Yamaha основно, 250cc след 2018 но цените на тези , които харесвам се доближават до тези на чисто нов мотор
Ще пиша като/ако се намери заместник. Заглеждам Yamaha основно, 250cc след 2018 но цените на тези , които харесвам се доближават до тези на чисто нов мотор
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”