Миене на двигател?
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Миене на двигател?
Колко пари е миене на двг. с пароструйка?И като се мие трябва ли да е студен?
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Не знам колко струва, но те съветвам да не го правиш. Аз лично го направих веднъж с предишната ми кола - 95 Сааб 2.5 V6 - цялото табло светна като коледна елхичка. Колата успя да запали обаче цяла седмица имах странни проблеми и присветкване на какви ли не лампи. Наприлер както си карам по пътя и тракшън контрола се включва и колата започва да придърпва яко. После всяко леко натискане на спирачката включваше ABS-а. Абе въобще не ти го пожелавам.
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Мерси за съвета! Обаче мисля че с моята бръмчилка едва ли ще имам такива проблеми (тя е Golf220vTurbo написа:Не знам колко струва, но те съветвам да не го правиш. Аз лично го направих веднъж с предишната ми кола - 95 Сааб 2.5 V6 - цялото табло светна като коледна елхичка. Колата успя да запали обаче цяла седмица имах странни проблеми и присветкване на какви ли не лампи. Наприлер както си карам по пътя и тракшън контрола се включва и колата започва да придърпва яко. После всяко леко натискане на спирачката включваше ABS-а. Абе въобще не ти го пожелавам.

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Ще запали, не се притеснявай... Аз като я минах на пароструйка преди един месец, развъртя от раз. Обаче до края на деня нещо май единия цилиндър не работеше, не знам от какво се получи така - празен ход държи и като реша да подам газ правеше едно такова странно "дзъ-дзъ-дзъ-дзъът", като трактор... Сигурно някъде беше влязла вода, защото на следващия ден нищо и нямаше... И до сега да чукна на дърво, си работи перфектно. А един съсед казва, че докато мият двигателя, трябва да работи...
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
миенето на двг е нож с две остриета
на голфа ми без всякаква електроника го мия чат-пат на омв като не ме мидят, че много крекат тъпанарите -а моя мотор, чист, чист
и понякога имам проблемация работи на 3 цилиндъра, хората са казали по-нагоре защо.....но ако колата ти е с разни датчици, инжекциони, по добре недей зверската за го миеш....имал съм проблем със служебната ланча преди време, вярно сатна като коледна звезда .....опела го зачиствам с влажен парцал, щото много се хвърля и ме дразни мръсен и кален....ако имаш теч на масло, става по-трудно....но аз не бих си мил на пароструйка кола с разни ел. щуротии по нея
на голфа ми без всякаква електроника го мия чат-пат на омв като не ме мидят, че много крекат тъпанарите -а моя мотор, чист, чист

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”