Убиха дете на рали Стари столици
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Току що разговарях с миналогодишния навигатор на Ради- Лазар Тевекелов. Той също е бил на ралито и каза, че е говорил с Митко Илиев. Митко е казал, че момчето е било на платното и при неговото минаване, и само господ го е опазил да не го отнесе! Действието се е развивало на излизане от дълъг десен, където пилотите са на пълна газ и ако някой ще изтърва завоя ще е точно там. Ради въобще не е разбрал че е ударил човек- малкия е бил клекнал до едни храсти да снима преминаването за репортаж по телевизията (май на Ричард Груев). Наснимал се е! 

- threeseries
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:Grizzlito написа: но просто няма какво да направим.
Има! Следващият път като отидеш да гледаш рали си спомни за тази случка и помисли къде ще застанеш! Опасността е съвсем реална!
Трябва всички да си вземат поука.
Прав си колега, досега бях на много ралита и навсякаде ми направи впечътление, че повечето зрители за да видят малко повече не мислят за живота си, и излагат и състезателите на опасност като в случая.
Лека му пръст на детето.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Жалко,за детето,било е още много младо.Бог да го прости!Вината е изцяло в детето и в баща му който го е пуснал да седи на това място!Жалко за пилота-със сигурност сега един доста голям период от време няма да знае къде се намира
Проблема за мен не се състои в това че е слабо обезопасено състезанието или поради некачествена охрана,проблема е в манталитета на хората 

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
Трагедия 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”