кфо стаа значи....
отивам аз в общината в 14:00 секретарката я няма... не се знае къде е...пия една бира връщам се след 20-30 минути нея още я няма ... вече ми става ясно че на държавната служителка явно не и се работи та си е тръгнала женицата...питам другите служители...никой не могъл да приеме моята молба освен въпросната секретарка...,
ден 2-ри решавам да си опитам късмета преди обяд отивам в 10:00 чукам на вратата никакъв отговор само истеричен смях чакам вече няколко минути...не писна ми влитам вътре с гръм и трясък тя си говори по телефона ОВЦАТА му с ОВЦА и ме гледа стреснато с недоумение,което премина бързо и продължи разговора си...след 5тото ИЗВИНЕТЕ! благоволи да затвори телефона на братовчедка си и с цялата си наглост ми обяснява,че браточедка и имала РД та за това не ми обърнала внимание...заявям и че слабо ме вълнува братовчедка а съм дошъл да подам молбата и таа пача грозна ми казва че бил минал крайният срок?!Казвам и аз че вчера съм бил в тоа бордей което явно я вразуми и реши да ми приеме молбата таа тъпа глуха бабичка!Всяка дума съм я повтарял по 5 пъти сигурно...да не говорим че тази вездесъща твар ми вика "Аз не знам да е имало Голф в реката,значи не е имало,ще питам кмета УТРЕ ела".Казах и че няма как да стане това.Дрън дрън дрън накрая край свърши се тази епопея с молбата готова сичко точно.НО нее с някаква ирония ми заяви че най-вероятно обещетение нямало да има тъй като не трябвало колата да бъде там?!Не знам и аз как се сдържах да не и еба п.лелина на таа вещица си тръгнах...по бесен отколкото когато видях голфа в реката!
ЕБАТИ ДЪРЖАВАТА ЗАКЛЕВАМ СЕ!
за снимки ще кача до няколко дни.

СМАЗАНА МИ Е КОЛИЦАТА...:(
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така е - не е държава това нашето! Сходен случай: В едно село където правехме нов път и машините ни нощуваха там, защото беше на 20-ина км от Силистра и не беше рентабилно да ги прибираме всяка вечер. Неколкократно ни крадяха горива, масла и т.н. При жалба от наша страна местната полиция ни отвърна: По-добре не пускайте жалба - ще се обърне срещу вас, защото не е трябвало да оставяте машините там и то без надзор. Е добре де питам аз, като си оставя колата пред вкъщи и някой ми цапне каЩофона - какво, пак аз ли съм виновен?!? Та и на колегата работата същата. Не е трябвало да я оставя там колицата. Ми той ако знае, че така ще стане там ли ще я остави бре? Сори за спама ма не се сдържах!
Иначе колега наистина съжалявам за случилото се!

Иначе колега наистина съжалявам за случилото се!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”