bentley continental gt у Софето
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аааа мола мола аз мое съм прос и от коли да не отбирам, ама вайпър ми е любимата кола (е айде една от любимите) и ви казвам, че съм виждал два ... у нас съм пълен със снимки и моделчета на таз кола и мисля, че знам отлично как изглежда
...
...(колите за които ми говорите също съм ги виждал) ... виждал съм и жълто ламборгини, ма не казвам, че е вайпър нали
...
... апа на вас човек да не ви поиска 5 кинта баси - луд ше го напрайте човека

...(колите за които ми говорите също съм ги виждал) ... виждал съм и жълто ламборгини, ма не казвам, че е вайпър нали

... апа на вас човек да не ви поиска 5 кинта баси - луд ше го напрайте човека

- Jeny
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: bentley continental gt у Софето
И аз го видях тва чудо в Ст.град-уникално е!mucho написа:абе аз преди няколко дена пак споменах, ма понеже го виждам за втори път и вече не се издържа - абе аз ли сънувам ели наистина съм го виждал тоа звяр у София, ма то тва ебаси колата бе, аз ку бачках на автобаня и ми се изтъпанчи е тва да го мия и директно са маам от тоа живот или поне напускам директно уърк... ше каа на собственика "мии си го ти"
... от друга страна като се позамисуа, тя таз кола не се цапа бе
за тез дет са чудат - тоз мучо кви пак ги бълнува - е те за тва говора
http://www.autonavigator.ru/autowallpap ... -gt-02.jpg
http://www.seriouswheels.com/pics-2004/ ... 0x1440.jpg
п.п. и поече да не съм чул някои да се оплаква, че сме бедна държава
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 9:55, променено общо 1 път.
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
малко да възкръсне темата - та неска ама съвсем случайно си човъркам нещу у мобиле.бг и си викам мучо я виж как върват твойте любимци бентлитата бе и хоп то зе, че верно се продааха и тез жувотни при тва ЗАБЕЛЕЖЕТЕ не 1, не 2 а 3 колеги 3
... са са гласа да им пусна по един мейл ги питам дали па случайну не са забрили да слоат запетайката за стинките 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”