Само да поясне, понеже качеството на снимката не е добро - черното нещо отпред със зибите по моя преценка е вътрешна гума на камион. Зъбите са автентична

Ice___Cool написа:Школата от Търговищи с новия си модел остави много назад конкурентите си от Перник![]()
Само да поясне, понеже качеството на снимката не е добро - черното нещо отпред със зибите по моя преценка е вътрешна гума на камион. Зъбите са автентичнаА онея черни нещица дето трябва за насочват въздушната струя към двигателя всъщност я насочват право към тенекията на предния капак. Имаше и още екстри, но бързо наближадащ субек от мъжки пол ми попречи да ги снимам. Каза, че след кат патентова всичко ще пусне папараци кат мен да си снимат:lol:
georgipass написа:Ice___Cool написа:Школата от Търговищи с новия си модел остави много назад конкурентите си от Перник![]()
Само да поясне, понеже качеството на снимката не е добро - черното нещо отпред със зибите по моя преценка е вътрешна гума на камион. Зъбите са автентичнаА онея черни нещица дето трябва за насочват въздушната струя към двигателя всъщност я насочват право към тенекията на предния капак. Имаше и още екстри, но бързо наближадащ субек от мъжки пол ми попречи да ги снимам. Каза, че след кат патентова всичко ще пусне папараци кат мен да си снимат:lol:
Тази Сиера я виждам редовно в ТУ
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта