Пак камери - проекти

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 01 окт 2007 11:47

Gigabyte написа:А тва за детските столчета е голема глупост ,сега днешните 12 годишни кви са ще седнат у тва детско столче ... Аз на 12 вече карах ,а те на детско столче ще ги сложат :lol: :lol:

Много силно те подкрепям колега :да: за тези детски столчета. На гости ми беше един братчет на 9-10 г. беше. той беше 90 см./90 кг. как да го сложа да седи на мястото на детето :shock :shock

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Пон 01 окт 2007 11:48

Колега всеки греши. всеки натиска педала и после вика " а бе бързах малко........" . абсоютно всеки. не искам да оспамвам темата на колегата - автор и да става дискусия относно това кой как кара. и не се ядосваме май !

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 01 окт 2007 11:54

golfarata написа:Колега всеки греши. всеки натиска педала и после вика " а бе бързах малко........" . абсоютно всеки. не искам да оспамвам темата на колегата - автор и да става дискусия относно това кой как кара. и не се ядосваме май !

Е така си е ,ама кво да се прай :lol:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 01 окт 2007 12:05

Щом няма да има разводи - нема страшно! mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 01 окт 2007 23:01

Не ги харесвам тия камери, ама като иначе не става...

:офф
One написа:... пускаш 20 лв в чекмеджето и записа изчезва :)

аааа Оне, гочя, ше си кажеш тииииииии mhihi

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 01 окт 2007 23:29

между другото не е само в София ами и в Бургас са пуснали такива шпиони
така че колеги внимавайте кои псувате може да се окаже ченге

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 02 окт 2007 0:22

Абе борбата с нарушителите по пътищата е само в вестниците за сега :lol: :cry: Когато бяха почивните дни като се прибрах в Карлово и отворих 24 часа :horror: - по пътя ми трябваше да има 2-3 камери дето да ме засекат "яко в крачка".Направо ми смръзна "акото" както си четях в 00.Оттогава се минаха поне 2-3 седмици честитка няма.
P.S.В форума има минимум 100 системни нарушителя на ЗЗДП/то май в БГ са 80-90%/ досега само 2-3 единични случайни случея има на някой записан-правете си изводите сами.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 02 окт 2007 8:13

Еми то нали вече има и патрулки с радар и камера ,тия по-новите астри ,всичкитре с камери са с сините лепенки дето май бяха на Сигма или как се казваше :roll:

nivanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nivanov » Вто 02 окт 2007 8:18

Какво като ги пуснат тези? По данни от самите КАТ нарушенията, които камерите заснемат за 12 часа в София (тези стационарните в центъра) на персонала на кат им трябват 10 месеца за да ги обработят ... Вместо да се пънат с нови камери да вземат да си оправят организацията по обработка на записите от тях, там им е проблема, не в снимането ...

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Вто 02 окт 2007 9:41

buFka написа:Драго, законно си е....и дай-боже тва да даде някакъв ефект!

Абсолютно никакъв ефект няма да има. Ще ме снимат мен как сутрин в огромните задръствания се движа в колоната по релсите, защото се правят по 3-4 допълнителни ленти, за да има поне някакво минимално движение или ще ме снимат как ""летя по някой булевард с 60-70. Тия камикадзетата, мутрите и гъзарите, които се изпотрепват вечер няма да ги снимат. В най-големия трафик сутрин, когато пише, че били хванали яко нарушители(днеска четох няква статия) за 2 годни не съм видял един инцидент! Щото хората си пъплят в ад-а и ако всички си седят в лентите и продължават напред от правилната лента само, НЯМА никой да стигне на работа преди обяд.

Поне аз така мисля, иначе не съм от тия в насрещното, не ми се занимава и нямам нерви да бързам в тоя трафик, ако ще кажете, че аз съм от тия дето трябва да ги снимат. :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”