каруците по пътищата

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Чет 04 окт 2007 9:10

Нема да им ги вземат, защото манго цигансон ще ревне и от ЕУто ще кажат дискриминирате малцинството (тия станаха повече от нас)!!!!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: ....

Мнениеот Stefan » Чет 04 окт 2007 9:35

XIKS написа: трябва да се задължат поне светлоотразители да имат от всички страни вечер е много кофти :?

Това е работа на полицайте, които се смятат за боговете на пътя ама нали дядката с каруцата няма да им бутне десетачка и въобще не му обръщат внимание а като стане белята, виновния да си носи последствията :dontknow:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 04 окт 2007 17:50

pike написа:алеята на веселите каруцари-убийци!!Няма светлоотразители,карат по платното,!

Може мнението ми да прозвучи малко крайно на някого но преди известно време слушам по радиото съобщават за катастрофа с необозначена каруца с няколко загинали и се сетих как 2-3 дни преди това едвам се разминах с една такава в тъмното и само това че бях с пълна кола /по възрастни хора и жена/ ме спря да отбия след това и да размажа всичкото сган дето се возеше на нея! Та в този аспект много сладко ми стана на душата като разбрах че всички загинали и ранени са били от "пътуващите" в каруцата :twisted: Мамка им и гадни, долни ,гнусни,миризливи цигани дето окрадоха де що има метално из България толкова ли не могат да си откраднат и по нещо светлоотразително и да си заковат на шибаните каруци. Пак се извинявам за острия тон но като си представя например как някой мой близък се забива в каруца изникнала от мрака и се убива ми се изпаряват всичките хуманни чуства :!:

Потребителски аватар
pike
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pike » Чет 04 окт 2007 20:48

Stivi написа:
pike написа:алеята на веселите каруцари-убийци!!Няма светлоотразители,карат по платното,!

Може мнението ми да прозвучи малко крайно

:да:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 04 окт 2007 21:55

абе каруци...малоумниците дет карат с по 200 в града и ченгетата дет не си вършат работата са по-голям проблем според мен

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 04 окт 2007 21:57

buFka написа:абе каруци...малоумниците дет карат с по 200 в града и ченгетата дет не си вършат работата са по-голям проблем според мен
и в Германия ли има такива? :lol:

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Пет 05 окт 2007 9:17

Stivi написа:

Може мнението ми да прозвучи малко крайно на някого но преди известно време слушам по радиото съобщават за катастрофа с необозначена каруца с няколко загинали и се сетих как 2-3 дни преди това едвам се разминах с една такава в тъмното и само това че бях с пълна кола /по възрастни хора и жена/ ме спря да отбия след това и да размажа всичкото сган дето се возеше на нея! Та в този аспект много сладко ми стана на душата като разбрах че всички загинали и ранени са били от "пътуващите" в каруцата :twisted: Мамка им и гадни, долни ,гнусни,миризливи цигани дето окрадоха де що има метално из България толкова ли не могат да си откраднат и по нещо светлоотразително и да си заковат на шибаните каруци. Пак се извинявам за острия тон но като си представя например как някой мой близък се забива в каруца изникнала от мрака и се убива ми се изпаряват всичките хуманни чуства :!:

Въобще не е крайно мнението ти. И аз не обичам чврната сган, която се пресели в БГ!

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пет 05 окт 2007 20:46

http://vbox7.com/play:6fb71779

Господари на Ефира

Здраве да е ,ще ядем кюфтета :lol: Тва ме изкефи :lol: :lol:

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Пет 05 окт 2007 21:25

твърдо против каруците,поне да си слагаха светлоотразители, преди няколко месеца щях да разглобя една такава в айтоския проход беше вечер и аз на къси светлини изобщо не я видях добре че човека до мен я видя

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”