каруците по пътищата
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: ....
XIKS написа: трябва да се задължат поне светлоотразители да имат от всички страни вечер е много кофти
Това е работа на полицайте, които се смятат за боговете на пътя ама нали дядката с каруцата няма да им бутне десетачка и въобще не му обръщат внимание а като стане белята, виновния да си носи последствията

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
pike написа:алеята на веселите каруцари-убийци!!Няма светлоотразители,карат по платното,!
Може мнението ми да прозвучи малко крайно на някого но преди известно време слушам по радиото съобщават за катастрофа с необозначена каруца с няколко загинали и се сетих как 2-3 дни преди това едвам се разминах с една такава в тъмното и само това че бях с пълна кола /по възрастни хора и жена/ ме спря да отбия след това и да размажа всичкото сган дето се возеше на нея! Та в този аспект много сладко ми стана на душата като разбрах че всички загинали и ранени са били от "пътуващите" в каруцата

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:pike написа:алеята на веселите каруцари-убийци!!Няма светлоотразители,карат по платното,!
Може мнението ми да прозвучи малко крайно на някого но преди известно време слушам по радиото съобщават за катастрофа с необозначена каруца с няколко загинали и се сетих как 2-3 дни преди това едвам се разминах с една такава в тъмното и само това че бях с пълна кола /по възрастни хора и жена/ ме спря да отбия след това и да размажа всичкото сган дето се возеше на нея! Та в този аспект много сладко ми стана на душата като разбрах че всички загинали и ранени са били от "пътуващите" в каруцатаМамка им и гадни, долни ,гнусни,миризливи цигани дето окрадоха де що има метално из България толкова ли не могат да си откраднат и по нещо светлоотразително и да си заковат на шибаните каруци. Пак се извинявам за острия тон но като си представя например как някой мой близък се забива в каруца изникнала от мрака и се убива ми се изпаряват всичките хуманни чуства
Въобще не е крайно мнението ти. И аз не обичам чврната сган, която се пресели в БГ!
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”