Възмутен от дребните кражби по колите ни!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Чет 01 ное 2007 21:11

Ситуацията с колегата е много дразнеща. Аз мислех да пускам отделна тема, за едно нещо вчера, което може да ви се стори незначително, но аз превъртях. В Овча купел 2 спряхме с един приятел да пием кафе. Колата ми беше на около 5 метра от мен. Момчето, с което бях отиде да си плаща телефона и аз докато го чаках видях как един мангал от единия тротоар минава към другия, където ми е паркирана колата. Оня изрод първо обиколи цялата кола и я огледа и накрая си залепи мазното лице на прозореца и почна да оглежда вътре. Седя и го гледам :shock , осъзнавайки, че тоя може и да се пробва и да я отключи или да я разбие. В същия момент започвам да освирепявам и се чудя дали да се приближа тихо зад него и да му разцепя главата с порцелановя пепелник, да викам ли, кво да правя. Оня се усети, и ме видя, че стоя и го гледам на кръв и взе и той да ме гледа нагло :shock Появи се патрулка в началото на улицата обаче и оня се изнесе. Френда, с който бяхме каза, че е трябвало да го заблъскам, даже искаше да обикаляме да го търсим :D 100% тоя скот искаше да пипа. Другия път като седна на кафето, ще си взема кръстачката и чука да са до мене :twisted:

Потребителски аватар
420
R.I.P. High Roller
Автомобил: Golf Mk1
Двигател: DX

Мнениеот 420 » Чет 01 ное 2007 22:25

Аз не зная, ако тръгна да скачам на някой такъв най-много да си изям боя.
Един следобед седнах зад волана, посегнах към радиото и - дупка. беше някакво менте, подарък от бившия собственик. а в жабката имах 2 айпод-а + любимите слънчеви очила. пича не ги беше взел - супер тъпак! както и да е, малкото прозорче беше разбито. аз се смеех, без да зная че такова стъкълце няма и трябваше да чакам месец и нещо докато ми го доставят. оттогава като се засиля, от прозорчето се чува "ффффффсссс" - върхът!
да беше взел всичко поне, да знам че аз съм тъпият.
Втората - лято, топло, готино, паркирам пред "дивака" на христо белчев. оставям кабриото открито, ..., връщам се - на седалката изгорял фас марлборо.
Чудесата на човешката глупост.

Потребителски аватар
taskbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taskbg » Чет 01 ное 2007 22:43

Явно сме нация без морал и елементарно възпитание, а на всички клиенти на нощния магазин пожелавам да им изникнат криле на гениталиите и да отлетят дано !
:a boi de

Потребителски аватар
asengamalov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asengamalov » Пет 02 ное 2007 12:58

на един приятел му крадяха 2 пъти огледало на С-класа и единя път си беше купил неговото старото съдба

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”