Наркоманите посегнаха и на моята кола

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
caco
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот caco » Пон 05 ное 2007 0:17

На всички са ни крали по нещо но тази измет няма ловене

Потребителски аватар
tskostov
Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот tskostov » Пон 05 ное 2007 0:17

groznika написа:Колеги,
Вие аларми нямате ли? Как спите? Къде паркирате?
На мен слава Богу не са ми пипали по колата, но изчезне ли нещо ще ги подкарам всичките друсалки в махалата...

аларма нямам,ама сега колата като излезе от сервиза, мисля да и лепна една алармица......просто никога не съм имал нужда,защото когато колата е била паркирана за по дълго, винаги е било на място ,където няма прошляци дет пипат (даже не съм я и заключвал) ама сега вече ....на втория ми ден в люлин останах без касетофон....... направо тая държава си е ебала майката.... и после как младите няма да бягат в чужбина... ми така ще е като тука мизерниците стават все повече...то вече не се издържа!!!!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 05 ное 2007 1:16

tskostov написа:
groznika написа:Колеги,
Вие аларми нямате ли? Как спите? Къде паркирате?
На мен слава Богу не са ми пипали по колата, но изчезне ли нещо ще ги подкарам всичките друсалки в махалата...

аларма нямам,ама сега колата като излезе от сервиза, мисля да и лепна една алармица......просто никога не съм имал нужда,защото когато колата е била паркирана за по дълго, винаги е било на място ,където няма прошляци дет пипат (даже не съм я и заключвал) ама сега вече ....на втория ми ден в люлин останах без касетофон....... направо тая държава си е ебала майката.... и после как младите няма да бягат в чужбина... ми така ще е като тука мизерниците стават все повече...то вече не се издържа!!!!

Значи колега, алармата няма начин да ти гарантира сигурност. Ако хвърлиш 20 кинта на седалката пак ще ти строшат возилото. Просто с аларма биха се позамислили малко повече и шансът да потърсят друг кола и да не пипат по твоята се покачва.
Аз на моята кошница си сложих за да не ми крадат инструменти от багажника и да не се ровят под капака. Вътре пък не държа нищо, че дори оставям жабката отворена за да се вижда, че няма скрити благини :)
Наистина не съм в Люлин, а в центъра, но хаймани има на всякъде и ако се процедира безразсъдно няма пропуск от тяхна страна.

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Пон 05 ное 2007 2:45

Няма по-хубаво от това да сбараш един такъв преди да е направил белята. Аз супер случайно попаднах на лекето да ми бърника, обаче не го повредих от бой както бях замислил, щото почна да циври и да се извинява :whip Трябва да се внимава, че ако тръгнеш да се саморазправяш после я ти нарежат гумите, я джамовете пукнат, ходи ги търси после. При мен добре се получи, няма да опита пак. Ако веднъж им се отвори парашута да отнесът нещо обаче, после не мойш ги спре.

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Пон 05 ное 2007 8:23

Те тея вече са се приспособили мамицата им пръстите им на отвертки са станали :evil:

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Пон 05 ное 2007 8:52

Търси в близките заложни къщи, лошото е че никой няма да ти даде инфо кой го е заложил....! Такива цървули като ги види човек, трябва да им съдере гъза от бой!

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пон 05 ное 2007 9:24

Няма оправия. :evil: :!:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”