Ударили са ми колата пред вкъщи :(

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
sundy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sundy » Нед 04 ное 2007 19:47

Хе, и аз скоро бях в Булстрад - оказа се, че имаме "агент" там (използвам случая да благодаря на красивото тъмнокосо момиче, чийто приятел е щастлив собственик на VW и активен форумджия :bowdown ) Много бързо и любезно ми изплатиха и двете щети направени в два поредни дни (дълга история :banghead: ) Е, като видяха стикерите докато правеха оглед ми казаха че като видят такива минавали в другото платно :horror: но аз обясних, че и там ще ги настигнем :twisted: та бързо снимаха и описаха всичко ;) Само дето ми се струва, че парите ще са крайно недостатъчно за козметичната операция на колата... ще видим, др.седмица и аз съм при Тенекето за тежката му дума :? Успех с ремонта, че и мен ме чака...

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Пон 05 ное 2007 15:36

и мене ме чукнал някой,не знам и на кой паркинг :( Ама ходих при застрохователите,има каско колата и да видим какво ще дадат.Не ми искаха и протокол от КАТ,ама те от КАТ няма и да ми дадат сигурно.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 05 ное 2007 15:47

Аз получих много добра сума от Булстрад без да имам каско, само от гражданската на този, който ме обърса :wink:

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пон 05 ное 2007 17:21

Stefan написа:Аз получих много добра сума от Булстрад без да имам каско, само от гражданската на този, който ме обърса :wink:

Същата работа, но за мотор. Един бакшиш ме отнесе и ми платиха мотора на тоталка. Ремонтите излезнаха на 1/2 от сумата която взех от тях ( без да броя труда който съм вложил лично )

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 05 ное 2007 18:10

И мен ме удариха на паркигна зад блока и то не какво да е ами БУС на който се очаква шофера да е кадърен, нооо явно не е бил. Избяга копелето и на другя ден се върна ... питам го ти ли беше вчера тука -ДА, ти ли удари тука един голф -НЕ ако искаш огледай буса .... е хубаво де ама на бус кво ще му стане от моята врата => нищо. И с всичко си нахалство ми казва " да ни беше хванал вчера " .. Ще му подпала гаража на тоя глупак дето дори не живее в блока а има гараж на нашия паркинг. Извода е че никаде не си в безопасност от негодни шофьори опитващи се да паркират :)

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пон 05 ное 2007 18:21

Ето моита случка !!! ЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕ като со припомня какаво хабене на нерви беше !!! :? http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Пон 05 ное 2007 18:32

chefito написа:welcome ... навъди се с млади шофери и най-вече шоферки.... :horror:
и некои шоферки са без книжки хората в кв левски да се пазят нощемзнам една мацка там още няма книжка и и дафат да кара да я забифат и била резнала някои един убаф ден имена няма да казвам ама напрау щтях да я смажа кат разбрах :smackbum

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 05 ное 2007 18:38

rexpitbul ти си добре ... при мене стъклото не можеше да се свали ... мн зле, но сега ще слагаме врата GTI и голфа много ще тръгне :D , а докато я сложим се намесих с чука за да може да се затвори вратата и да се сваля стъклото :)

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пон 05 ное 2007 18:46

longora написа:rexpitbul ти си добре ... при мене стъклото не можеше да се свали ... мн зле, но сега ще слагаме врата GTI и голфа много ще тръгне :D , а докато я сложим се намесих с чука за да може да се затвори вратата и да се сваля стъклото :)

Е незнам не съм ти я виждал и все пак твоита кола е доста по нова и по скъпа, но съдбата е почти еднаква !!!

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 05 ное 2007 20:03

Аз за Голфчето говора :) .. мани го пасата, аз него сам си го ударих :oops:

Потребителски аватар
VooDoo-74
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VooDoo-74 » Пон 05 ное 2007 20:36

Колеги, като ви слушам какво става в София ми настръхва косата. То не че в другите градове не стават подобни неприятни случки,но при вас положението е най-лошо. Ако на мен ми случи нещо такова сигурно ще се разболея от мъка.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”