Koи фактори са определящи за вас при избора на гуми, моля...
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Koи фактори са определящи за вас при избора на гуми, мол
The Red Guy написа:участвайте. Правя една курсова работа на тема "Изучаване на факторите,влияещи върху покупката на автомобилни гуми" и трябва да да съставя анкета, чиито данни да натикам в една програма СПСС и тя да ми направи анализа. Ама за тая анкета ми трябват най-разнообразни въпроси и за тва да се допитам до вашето мнение - давайте идеи за въпроси. Най-добрите ще ги включа в анкетата. Мерси много!
Тези, които съм включил са базинси, анкетата ще я доразширя и ще ползвам реалните резултати от вашите мнения.
П.С. Понеже не се сещам как да го вкл тва в анкетата го пиша тука - колко пари бихте отделили максимум за закупуване на комплект от четири гуми?
какво следваш?
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Koи фактори са определящи за вас при избора на гуми, мол
joro_kem написа:The Red Guy написа:участвайте. Правя една курсова работа на тема "Изучаване на факторите,влияещи върху покупката на автомобилни гуми" и трябва да да съставя анкета, чиито данни да натикам в една програма СПСС и тя да ми направи анализа. Ама за тая анкета ми трябват най-разнообразни въпроси и за тва да се допитам до вашето мнение - давайте идеи за въпроси. Най-добрите ще ги включа в анкетата. Мерси много!
Тези, които съм включил са базинси, анкетата ще я доразширя и ще ползвам реалните резултати от вашите мнения.
П.С. Понеже не се сещам как да го вкл тва в анкетата го пиша тука - колко пари бихте отделили максимум за закупуване на комплект от четири гуми?
какво следваш?
Maркетинг
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
The Red Guy написа:buFka написа:Съотношението Цена/Качество...в момента съм с Falken за по 32 Евро парчето - това е невероятна гума! Иначе максимум 200€ бих отделил със слагането което струва по около 10€ на гума.
Дай контакти на дилър на Фалкен, сеат-а го карах и продадох с такива - наистина са великолепни гуми.
Е нямам...не ги купувам в Бг все пак

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:The Red Guy написа:buFka написа:Съотношението Цена/Качество...в момента съм с Falken за по 32 Евро парчето - това е невероятна гума! Иначе максимум 200€ бих отделил със слагането което струва по около 10€ на гума.
Дай контакти на дилър на Фалкен, сеат-а го карах и продадох с такива - наистина са великолепни гуми.
Е нямам...не ги купувам в Бг все пак
Мда, сега видях, че си в немско

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен анкетата ти е объркваща!!!! Забележи че повечето отговори отиват в качество, но как определяш качество???
За различни хора качество е различно нещо, помисли за структурата и въпросите, цена, марка и тн. са фактори помагащи за определяне на качество според лоялност към определена марка или ориентировъчна цена в даден клас гуми.... Това са примери, учиш маркетинг а аз международен бизнес така че помисли по-добре над въпросите!!!
Поздрави!
За различни хора качество е различно нещо, помисли за структурата и въпросите, цена, марка и тн. са фактори помагащи за определяне на качество според лоялност към определена марка или ориентировъчна цена в даден клас гуми.... Това са примери, учиш маркетинг а аз международен бизнес така че помисли по-добре над въпросите!!!

Поздрави!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”