Radar Jammers
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:те може да си го пускат когато си искат, но вчера бях в съда и полицаят каза, че радарът отчита скоростта на най-бързо движещият се автомобил.
Не винаги .... виждал съм как сумира скороста на 2 автомобила - например при изпреварване, и разминаване. Радарите на КАТ не са последен писък на технологията....
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Поразчистих от оффтопика.
Темата е за radar jammers и плаки за номерата срещу камери. Който няма конкретна информация да не пише, щото дебна и ще трия.
останаха неотговорени въпросите:
Kак се доказва наличие на radar jammer в колата? Могат ли КАТ да конфискуват колата за техническа експертиза?
Откъде се купува анти радар в България? Откъде се купуват плаки за номерата в България?
Темата е за radar jammers и плаки за номерата срещу камери. Който няма конкретна информация да не пише, щото дебна и ще трия.
останаха неотговорени въпросите:
Kак се доказва наличие на radar jammer в колата? Могат ли КАТ да конфискуват колата за техническа експертиза?
Откъде се купува анти радар в България? Откъде се купуват плаки за номерата в България?
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
плаки се намират по ебай.
Плаките са глупави, защото се виждат лесно и само ще си навлечеш ядове дори и да не си в нарушение..
В гръцко имаше един мерджан зад мен, и бая се пулих в огледалото дорде видя къде му е номера.. после беше спрял та го разгледах..
безсмислено е .. повече ядове..
В UK на един събор, гледах спрейове, тестваха го пред мен.. работа голема върши..
и пише 100% легални.. викам му как така ве ?
оня разправя.. в закона пише, че не трябва да правиш магарии, че да затрудняваш видимостта на номера..
но никъде не пише за технически средства..
Интересното беше, че този спрей, не можеш да различиш, че номера е напръскан..
ама като го светне светкавицата.. на камерата.. виждаш само едно бяло петно..
Плаките са глупави, защото се виждат лесно и само ще си навлечеш ядове дори и да не си в нарушение..
В гръцко имаше един мерджан зад мен, и бая се пулих в огледалото дорде видя къде му е номера.. после беше спрял та го разгледах..
безсмислено е .. повече ядове..
В UK на един събор, гледах спрейове, тестваха го пред мен.. работа голема върши..
и пише 100% легални.. викам му как така ве ?
оня разправя.. в закона пише, че не трябва да правиш магарии, че да затрудняваш видимостта на номера..
но никъде не пише за технически средства..
Интересното беше, че този спрей, не можеш да различиш, че номера е напръскан..
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
wili98 написа:Интересното беше, че този спрей, не можеш да различиш, че номера е напръскан..
Еми значи проблема не е в нашия телевизор. В такъв случай можеш да кажеш всичко в съда като се стигне до там. Защо не се вижда номера на снимката: не знам, колата нали се вижда, оправяйте се. Няма пластмаси на номера, има да се пулят и чудят. Няма да ти свалят номера и да го носят в лабораторията на МВР за химико-физичен анализ я.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
ABSOLUT написа:wili98 написа:Интересното беше, че този спрей, не можеш да различиш, че номера е напръскан..
Еми значи проблема не е в нашия телевизор. В такъв случай можеш да кажеш всичко в съда като се стигне до там. Защо не се вижда номера на снимката: не знам, колата нали се вижда, оправяйте се. Няма пластмаси на номера, има да се пулят и чудят. Няма да ти свалят номера и да го носят в лабораторията на МВР за химико-физичен анализ я.
наще камери не са със светкавици - тоест не върши работа
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”