Купих си Maloya Cresta 220 в Пловдив отляво на сладкарница неделя на бул. 6-ти "септември". Пиша ви това щото по едно време имаше търсене на такива зимни гуми, но в Пловдив нямаше. 165/80/13 ми излязоха 77лв/бр. със поставянето и 1,6г гаранция. Има и други размери но не съм питал за цената. Дата на партидата 40 седмица 2006г.
juve написа:А бе магазина, от които си взимах Малоитенещо ме базикат - нямаме твоя размер ( 185/65 R14) ама ще ти ги вземем по поръчка ние работим с Руди ( верно е от там ми ги "дадоха) .....даи някакво капаро, че си сериозен.. добре де колко ще са.....амиииии малко над 100 маи са..... лесно де .....ще стане ясно..... затовам питам ( офф много ми се събра) някои купувал ли е наскоро.... а ако е от Пловдив - и от къде.....
да си сверя часовника малко, че то, даже и пак да звъня в Руди не е ясно как се харчат - от там ми казваха една цена аз ги взех на друга......( летните)
SLO написа:Хубави гуми и на срвнително ниски цени има на 4ти км. веднага след ХААС от същата страна посока Пазарджик.Има всевъзможни марки и размери.Не се сещам само как се казваше магазина.
juve написа:А бе магазина, от които си взимах Малоитенещо ме базикат - нямаме твоя размер ( 185/65 R14) ама ще ти ги вземем по поръчка ние работим с Руди ( верно е от там ми ги "дадоха) .....даи някакво капаро, че си сериозен.. добре де колко ще са.....амиииии малко над 100 маи са..... лесно де .....ще стане ясно..... затовам питам ( офф много ми се събра) някои купувал ли е наскоро.... а ако е от Пловдив - и от къде.....
да си сверя часовника малко, че то, даже и пак да звъня в Руди не е ясно как се харчат - от там ми казваха една цена аз ги взех на друга......( летните)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: milench0 и 58 госта