Това са наркомански похождения с цел едната мизерна дозичка.
Никой няма да ти свали мигачите за да си ги тури на неговата кола. Свалят ги за да се надрусат!
Не им се сърдете. Те са болни хора и държавата 5 пари не дава за да ги заключи или лекува.
Ако ги сбараш БОЙ и толкоз. И полиция да извикаш няма да ги съдят. Пишат преписка за хулиганска проява и ги пускат.
Оптималният вариант наистина е или някакви идиотски винтове или нитове или болтове с гайки.
Обикновено се отказват ако не им върже от раз.

И на мен ми свиха мигачите на голфчето - Г2:(
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
земал ги е някой които ще си ги сложи на неговата си кола
ако ги вземат с цел печалба то имат отверка знаят как се работи с туй чудо имат кураж ще идат да дръпнат нещо от някоя кола с по-скъпи нещица за продан.ясно им е че ако ги хванат ще ги бият.ама ако са за парите биха дръпнали джантите на съседати примерно а не мигачите ти
другия път сложи оранджев мигач и го лепни да ти е мирно

ако ги вземат с цел печалба то имат отверка знаят как се работи с туй чудо имат кураж ще идат да дръпнат нещо от някоя кола с по-скъпи нещица за продан.ясно им е че ако ги хванат ще ги бият.ама ако са за парите биха дръпнали джантите на съседати примерно а не мигачите ти

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Smoke написа:земал ги е някой които ще си ги сложи на неговата си кола![]()
ако ги вземат с цел печалба то имат отверка знаят как се работи с туй чудо имат кураж ще идат да дръпнат нещо от някоя кола с по-скъпи нещица за продан.ясно им е че ако ги хванат ще ги бият.ама ако са за парите биха дръпнали джантите на съседати примерно а не мигачите тидругия път сложи оранджев мигач и го лепни да ти е мирно
Ами колега аз продължавам да подозирам наркоманите.
В моя квартал половината друсалки са ми съученици и сме израсли заедно. Изхранват се точно с такива дреболии (мигачи, халугени, огледала, решетки, тасове и тн.). Продават ги на Ботев и Симеон някъде по магазинчетата.
Нито имат времето, нито ресурса да крадат джанти или цели коли. В много редки случаи разбиват за музика.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”