ми реших да си купя нова за мен кола и исках да е Г4 99-00 год до около 10 хил лв но така и не видях нещо което да си заслужава или са удряни или бяха на доста километри или не можех да се вместя в цената и сега ми изкача Сеат
Та към колегите който имат някакви впечатления и ли имат Сеат Толедо
Дайте мнение за tdi 110 2001г климатроник

Въпрос За Seat Toledo
Е да но в съчетание по-нова година с добре поддържан дизелов двигател е още по-добре,какво като е на купе на сеат толедо.
Аз в момента съм с ибиза 2000г. с TDI AGR двигател и за цената на която я взех нямаше даже и бензинови 1,4 четворки на голф.Също изходих от същата мисъл--по-нова година пък било то и Сеат.
Но колега вярно е че качеството на материалите използвани вътре в купето е по-слабо и от на Голф 3 /преди това имах такъв/,вярно визията е по-съвременна,но всичко е въпрос на личен избор,вкус и не на последно място $$$$$$$$.
Аз в момента съм с ибиза 2000г. с TDI AGR двигател и за цената на която я взех нямаше даже и бензинови 1,4 четворки на голф.Също изходих от същата мисъл--по-нова година пък било то и Сеат.
Но колега вярно е че качеството на материалите използвани вътре в купето е по-слабо и от на Голф 3 /преди това имах такъв/,вярно визията е по-съвременна,но всичко е въпрос на личен избор,вкус и не на последно място $$$$$$$$.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
jordanpar написа:Е да но в съчетание по-нова година с добре поддържан дизелов двигател е още по-добре,какво като е на купе на сеат толедо.
Е мноо ясно, ти кво го сравняваш с Голф

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”