АКТОВЕ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пон 19 ное 2007 15:50

За "неправилно" паркиране на Аерогарата

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: !!!

Мнениеот Li4o » Пон 19 ное 2007 16:18

Дон Хуан Голфа написа:.....Публично се извинявам на колегата Li4o за обидата от селски произход (поправих даже отговора)...

Радвам се, че с колегата намерихме общ език на ЛС ;)
Благодаря за извинението - впечатлен съм!
Може би и аз малко провокирах ситуацията - та на свой ред се извинявам ;)
Поздрави на всички!

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: !

Мнениеот jettro » Пон 19 ное 2007 23:24

Дон Хуан Голфа написа:
jettro написа:От тази тема някой думи придубиха по-различен смисъл за мен или по точно разбрах какъв е смисъла им за някой колеги:

"Глупав акт" - акт който са ти написъли тогава когато ти си решил че не си в нарушение или пък нарушението не е било кой знае какво и ченгето е можело да си затвори очите.
"Тъпо ченге насрано" - ченге което те предупреждава, че си в нарушение, след като си се направил на тарикат и не си го взел под внимание ти пише акт и не ти кузирува и не ти носи кафе затова че си съсед на някой шеф в МВР "за цяла България".

Мда.....пъ може и да се оправи тази държава някой ден.....

Яд ли ВИ е че съм връзкарче ? :ihihih:

P.S.
За 10 год. нито една отнета точка :banana

P.S.
Тошо го е казал много отдавна - "Ще решават тия дето имат пари бе...." :Mr Green Fun

Колега нито ти завиждам за "връзкарството" нито за каквот и да било. Нито съм искал да се заяждам с теб. Просто мненито ти звучи "малко" кухо на фона на впечатлението което създаваш ( или се опитваш да създаваш, не те познавам лично за да преценя) особенно с Голфа. И ти не ме познаваш за да знаеш защо не ти завиждам или пък защо нямам регистрирано нарушение от как имам книжка (10 години). Просто е тъпо да се парадира с това.....лично мнение. Ти си знаеш.
Успех с голфа. Пък ако стане така че да се видим на някой събор, живот и здраве, бирата от мен.
П.С.
Точно тук никога не влизъм с идеята да се заяждам с някого.

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пон 19 ное 2007 23:45

За Баце Jettro...

Хората са го казали-"Всичко е добре когато завършва добре"....или "Всичко е добре с руси каки и голфове" :lol:
CHEERS :drunk

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Пон 19 ное 2007 23:56

Дон Хуан Голфа написа:За Баце Jettro...

Хората са го казали-"Всичко е добре когато завършва добре"....или "Всичко е добре с руси каки и голфове" :lol:
CHEERS :drunk

Аре втората бира от тебе :wink: :D

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 20 ное 2007 1:51

:kissy:

Последна промяна от hooligans на Вто 20 ное 2007 13:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Вто 20 ное 2007 11:46

Автобус спира на спирка само че има локва и не спира точно на мястото ами малко се издърпва в ляво и си е почти на платното и аз го заобикалям и на 100 метра куки и акт за неправелно изпреварване на спрял автобус и оди им обяснявай на т....е куки mhihi

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Вто 20 ное 2007 13:51

За превоз на пътници в товарния отсек на буса

За управление на пътнически бус без седалки

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 20 ное 2007 13:55

Винаги съм минавал метър, но миналат година ми писаха и първият акт - непосигурена манвра на заден ход /поради нея изкрах от строя един Мерцедес Актрос/[/list]

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Вто 20 ное 2007 14:31

При зелен светофар за автомобилите и не съм пуснал -отнемане на предимство на пешеходец които е на острова между платната преди 2мес :twisted:да го .. . куките 10т 50лв

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Вто 20 ное 2007 16:17

за минаване на зелено ... в 2:34 през ноща... Полицаите бяха 3ма с гръб към мен .. а на брояча на зелената вълна беше на 7 когато минах.. глоба не знам колко... точки не знам колко.... ама акта ми е изтекъл на 30.10.07... карам си спокойно ... па вчера и видях че нямам ГО .. изтекла... ще се плаща на 30...

п.с.: на 2 пъти катаджиии ми дигат палка ... не съм им спирал.. не са ме и гонили ... е**л с*М ги... надявам се бащата да ми изкара лигитимация на че-Ен-Ге

Потребителски аватар
hosetovw
Автомобил: VW MK5 GTI DSG
Двигател: 2.0 TFSI BWA
Контакти:

Мнениеот hosetovw » Вто 20 ное 2007 18:57

Тъкмо си купих черната красавица от Сф, сдобих се макар и трудно с транзитни номера и хайде за Вн :lol: :lol: :lol: Обаче на излизане от Сф КПП пункт. Айде веднага ме спряха и ... дай аптечка, дай пожарогЪсител, дай жилетка, дай триъгълник :!: :!: :!: От всичко това аз имам само триъгълника. А най-тъпото е, че на бензиностанцията преди тях нямаха нито едно от изброените работи ... я сега се замислете дали веднага след КПП-то не продаваха нужните атрибути ... :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 20 ное 2007 23:10

hosetovw написа:Тъкмо си купих черната красавица от Сф, сдобих се макар и трудно с транзитни номера и хайде за Вн :lol: :lol: :lol: Обаче на излизане от Сф КПП пункт. Айде веднага ме спряха и ... дай аптечка, дай пожарогЪсител, дай жилетка, дай триъгълник :!: :!: :!: От всичко това аз имам само триъгълника. А най-тъпото е, че на бензиностанцията преди тях нямаха нито едно от изброените работи ... я сега се замислете дали веднага след КПП-то не продаваха нужните атрибути ... :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Винаги са ме дразнели полицайте, че е така се заяждат с коли от други градове... а питаш ли ни нас софиянците какво ни се случва!!!
Аз направо като видя патрул и си давам мигач....за градове извън София говоря :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Re: !!!

Мнениеот Nadya_ » Сря 21 ное 2007 0:08

Дон Хуан Голфа написа:Винаги са ме дразнели полицайте, че е така се заяждат с коли от други градове... а питаш ли ни нас софиянците какво ни се случва!!!
Аз направо като видя патрул и си давам мигач....за градове извън София говоря :evil: :evil: :evil:

Аз нямам проблем заради регистрацията тук, знам ли...
Много рядко ме спират... а и обикновено след като ми видят документите ми пожелават приятен ден (стига да не са ме спряли за нарушение де).
Извън Сф, и изобщо по извънградските пътища са някак си по- хард настроени... особено за предното стъкло честичко ме "спират от движение".. :?
.. Четоха ми и чл. 105 един път.. :oops: :012:

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Сря 21 ное 2007 2:18

+65 km/h на България :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”