Ебати джигитите ....

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Нед 02 дек 2007 21:08

Аве, вие ако знаете тука в Мексико как се кара (сега съм тука на почивка). Сменят лента директно пред тебе, може с мигач, но може и без. Само да има растояние като за паркиране между две коли и се врязват. За такова нещо при нас може да се стигне и до бой, обаче тука хората изобщо не се нервират за това и го приемат за нормално, просто си спират и пускат колата. Друго нещо което масово се прави е десен завой на червено от която и да е лента, може да е от дясна, но може и от втора, трета, четвърта или най-лявата, директно пред чакащите на светофара. Но на другите шофьори изобщо не им пука и това е нещо нормално.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 02 дек 2007 21:12

поради слабата култура на някои водачи на МПС,движението по нашите родни пътища е сведено до оцеляване.Трябва по всяко време обикновения шофьор да се оглежда на 4 страни някой рацер да не го помете :evil:

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Пон 03 дек 2007 8:52

Така сега продължението: Понеже пича кара BMW 735 последен модел познайте кой изкараха виновен :?: Майка им ченгелска !!! Поне шофьора му отнесе боя :twisted: Някъв шибан македонсец Зоран идва и удря моя човек :shock ама то само това се чакаше :twisted: следваха яко юмруци и ритници и той на земята :lol: майка му и педераст, нестига че виновен ами и ще ни бие !!! После седна да обяснява колко скъпо му било само едно огледало било 1200лв. Сега мислим да обжалваме акта, да подадем иск за побой и квото стане.

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Пон 03 дек 2007 9:18

napster написа:Така сега продължението: Понеже пича кара BMW 735 последен модел познайте кой изкараха виновен :?: Майка им ченгелска !!! Поне шофьора му отнесе боя :twisted: Някъв шибан македонсец Зоран идва и удря моя човек :shock ама то само това се чакаше :twisted: следваха яко юмруци и ритници и той на земята :lol: майка му и педераст, нестига че виновен ами и ще ни бие !!! После седна да обяснява колко скъпо му било само едно огледало било 1200лв. Сега мислим да обжалваме акта, да подадем иск за побой и квото стане.

:shock Ебати копеленцето... Надявам се да сте го натупали яко, та да си знае за другия път !

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Пон 03 дек 2007 10:19

Шофирането от удоволствие все повече се превръща в изнервящо преживяване - в София стана истински АД, огромна част от каращите автомобили (умишлено не използвам думата "шофьори") направо могат да ти скъсат нервите с престроявания, засечки, наглост и прочие....
Шофирането започна да уморява повече отколкото работата.......
оня ден един идиот с някакъв си опел, детето си вози на задната седалка :shock , навлиза в насрещното :shock с цел в задръстването да отиде 5-6 коли напред и без малко да ме отнесе, щото първо бях решил да не го пускам пред мене....

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 03 дек 2007 12:45

Stefan написа:Ето още един надъхам състезател, но с Хамър :arrow:

Изображение
къса ми се сърцето :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :? :?

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 03 дек 2007 13:04

Уф какво да ви кажа - днеска един бакшиш пропаднал след военния клуб не спря да го пребия глупака - не стига че минава пред мене и ми пресича пътя на Раковска , пък след моя клаксон видях средния му пръст!
Спрях - ръчна , аварийки , откопчаване колан и оня си продължи глупака - е така да ти почне деня - мецанка не ми говори 5 минути после!
Аман!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 03 дек 2007 15:01

имах някъде тука снимка от Техеран...там в кръговото карат в насрещното, т.е. обратно на кръговото
един френд шофьор на Тир, който пътува до Иран ми я беше пратил
търсяяяя...
п.с. Мецанка проговори ли :roll:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”