Ей сега се видя, кой, как е взел книжка
Кръстовище на равнозначни пътища!
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Xaivera
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кръстовище на равнозначни пътища!
Xaivera написа:golfer написа:cucko написа:На равнозначно Т-образно кръстовище кой е с предимство:
голфът...![]()
![]()
Интересно....същото ми мнение бе затрито на секундата
p.s. което доказва твърдението ми ,че всички спамъри ги напраиха модератори за да понамалее спама...луда раота
Мълчинка а? Чакам си отговора,защо аджеба моят пост беше затрит на секундата,а на колегата модератор седи?Нещо неудобно ли питам? Сори,ама откакто най неграмотния стана модератор и вече се изприщих на копеле от тоя форум.Влизам от мноооооого време в този форум,не ми гледайте сегашната регистрация.Не се излагайте бе ей,свестни хора сте повечето,ае стига.
а кой е длъжен да отговаря на всеки въпрос
от вчера ли не може да те пусне обидата от изтрития ти пост
има тема за оплаквания, предложения, сигнали
пиши си там
mod edit: Pichaga
- StanTheMan
- Автомобил:
- Двигател: AFT
- Контакти:
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
StanTheMan написа:Зеленото си е зелено![]()
Иначе само за протокола: Обяснения за това кой е с предимство без да се цитира закона не приемам!!!
Ей такива: кой стигне пръв и простотии от сорта с поглед ще се разберем да няма
Айде чакам с нетърпение развръзката
Погледни ми поста в предната страница ...
Мисля, че това е точният отговор ...
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Re: Кръстовище на равнозначни пътища!
Xaivera написа:Мълчинка а? Чакам си отговора,защо аджеба моят пост беше затрит на секундата,а на колегата модератор седи?
приеми постинга ми за самоирония.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Колегата пуснал анкетата не е уточнил някои подробности - дали иска да му се отговори как е по закон, или как би постъпил всеки разумен шофьор в такава ситуация, и дали евентуално автомобилите се движат в този момент, защото ако е кръстовище на равнозначни пътища, не знам какво ще накара зеления да спре и да мисли кoй е с предимство в случая. Според закона-да червения е с предимство ако са спрели и мислят кой е първи, но ако зеления се движи даже и аз да бях като видя червения с мигач ще си продължа 
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
snupeca написа:Колегата пуснал анкетата не е уточнил някои подробности - дали иска да му се отговори как е по закон, или как би постъпил всеки разумен шофьор в такава ситуация, и дали евентуално автомобилите се движат в този момент, защото ако е кръстовище на равнозначни пътища, не знам какво ще накара зеления да спре и да мисли кoй е с предимство в случая. Според закона-да червения е с предимство ако са спрели и мислят кой е първи, но ако зеления се движи даже и аз да бях като видя червения с мигач ще си продължа
Не е уточнил и дали жената, караща зеления автомобил е в цикъл и е изнервена. Не е уточнил и дали синия автомобил не е маршрутка и ще засече всички. Не е уточнил и дали е ден или нощ, пък ако е нощ жената със зеления автомобил гаранция ще е забравила да си включи светлините, щото си е мислила как така па оня нейния ше и говори така. Не е уточнил и дали пече слънце или е виелица и по средата на кръвтовището има 3-метрова преспа сняг.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”