Почиствате ли си колата от снега?
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Голфа си го чистя от край до край . Почиствам малко около вратата , паля я и се започва чистене от тавана до гумите с четка или метла зависи дали багажника има намерение да се отвори
НоооооОо служебната кола (КИА) е с толкова "хубав" лак , че и мушичка да стъпи на нокти ще го издере та при нея е малко по-сложно . Тичам до паркинга след като спре да вали и я изчиствам с ръкавички
, ако ме мързи я зарязвам така докато не се стопи и си карам голфа
. Може ли корейците да сложат такъв лак , та даже и с най-меката четка остава все едно съм стъргал снега с вилица .
Лило чакаме експертно мнение

НоооооОо служебната кола (КИА) е с толкова "хубав" лак , че и мушичка да стъпи на нокти ще го издере та при нея е малко по-сложно . Тичам до паркинга след като спре да вали и я изчиствам с ръкавички

Лило чакаме експертно мнение

- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
bobo7 написа:аха, и после целия сняг от тавана ти в мойта кола!?!?
п.п Писали ли са на някой акт за това?
Като караш си пускаш чистачките и си чистиш стъклото,
Тва е все едно като вали и като карам след някого да му пишат акт защо от гумите му се двигат водни капки!!

Аз чистя само прозорзите, фаровете и стоповете!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
gomez написа:Винаги цялата кола почиствам !
Аман от мързеливци и специалисти !!!
виж следния сценарий: костюмиран съм, лъснати до немай къде обувки и как я мислиш да взема да ближа шибана кола....тегла и една храчка в средата на предното стъкло...пускам чистачките и тръгвам...

- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
napster написа:Първо си влизам в колата, паля я да загрее, пускам да духа на стъклата парното, пускам и реотаните на задното стъкло и излизам с метлата, ръкавиците и стъргалката за лед.И се почва чистенето за 10/15 мин съм си облизал цялата кола и си влизам на топличко вътре. Най- мразя докато карам от тоя пред мен да хвърчи сняг !!!
и аз така

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Най-веселия и точен отговор от тeмата за чистите коли, без грам сняг и киша...
А така, батко, ще не слугуват колите, а ние на тях!

chefito написа:виж следния сценарий: костюмиран съм, лъснати до немай къде обувки и как я мислиш да взема да ближа шибана кола....тегла и една храчка в средата на предното стъкло...пускам чистачките и тръгвам.......ще се омажа и окалям целия щото на някой щял да му капне 10гр сняг.....дреме ми на дедовия....някои го изкарахте, че ще се откърти 50 декара ледник от тавана и ще потопи всички след мен.....
А така, батко, ще не слугуват колите, а ние на тях!

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
Колата+двора
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Тръгвам по-рано за работа, защото си предвиждам че ще ми трябва време да си загрея и почистя напълно колата. Това е уважение и към автомобила и към другите участници в движението. Като видя някой идиот, който от мързел едвам е забърсал предното и задното стъкло ми идва да му набия 5-6 снежни топки та хептен нищо и никой да не вижда 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”