empaher написа:Аз смених тройката с доста по нова кола 2001година ,която съм купил на цената на евтин голф 4 с 1,4 мотор или хубава тройка....за обслужване и части)оригинални от авто мотор) съм много доволен...Просто не е реално за голф 3 да ходя в евро 07 или някой друг магазин да търся части при положение ,че от както е излезнал модела са минали 20 години и частите да са по-скъпи(в офоциалния представител) от на кола която е модел само на 10 години....и при ситроена има скъпи части ,ама дано не се налага да ги купувам някога...Най-често сменяните консумативи и части са на достъпни цени за работещата класа.Преди да си купя ситроен много исках ауди а4 или пасат 5,но многото носачи и скъпата подръжка ме отказаха(доста повече ми харесват външно,но като не мога да си позволя да поддържам такава кола ,няма смисъл да я купя и да ми стой като се счупи).ФВ според мене може да е здрава кола,но в никакъв случай не мога да кажа ,че е народен автомобил....редно е такива коли да са с доста ниски цени на частите,а те точно защото има търсене и цените нагоре...мога да се похваля от голфа,че за 4 години само 1 път ми изгоря бубината и ме остави на път,иначе винаги съм успявал да се прибера,а като минус скъпи части постоянно има нещо дето му е дошло времето и трябва да се сменя!
Не си споменал какъв Ситроен си взел...Ако е с хидравлично окачване има моменти от които го намразваш,давайки поредните $$$.А и те са най-бързо обезценяващата се марка на пазара в БГ.Сега си го взел на цената на Голф 4, а догодина не можеш да го продадеш на цената на Голф 2...Иначе цените на частите в "АвтоМоторКорпорация" са много по-поносими отколкото в "Юнитрейд",или както се казваше там представителството.Имам VW i Citroen