котка върху двигателя ?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Re: котка върху двигателя ?!

Мнениеот Petrolhead » Сря 07 дек 2011 1:32

Не е възможно да са 20 и да са кастрирани, такива популации на улицата имат много висока смъртност

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Сря 07 дек 2011 1:35

Глей са как стоят нещата.Като живееш в блок в пропаднала държава без контрол,където се допуска да има бездомни животни-нямаш право да се оплакваш!Трябва да се ограничава броя на животинките а не да се малтретират и избиват-най-малкото не е човешко!!!Да им спрат храната викаш-ми на теб ако ти я спрат само за седмица да речем,как ще е ?Или като е животинка и не може да си каже,да гладува и да мре а?Да ви имам мисленето-цялата ми кола е издрана от котешки нокти и то не от бездомни котки а от такива дето се разождат по двора и се качват по колата,ама преди да се кача в колата взема,че на ръце ги сваля от нея(да се чудиш защо не се плашат от мен)-котките на съседите.Голямата работа-утре ще си купя друга барака-няма да мра с тази смотана ламарина,пък била тя и VW/AUDI/BENZ или каквото и да било!!!От любовта към животните тръгва и тази към хората...Бъдете малко хора бе...

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 07 дек 2011 2:00

Ама чакай малко!Двора си е ТВОЙ,колата си е ТВОЯ и котките са ТВОИ!В крайна сметка,ако искаш спи с тях :) То си е твоя работа...Който обича животни да си ги взима в апартамента,ако искаш и 100 гледай,твой проблем си е.
Само,че в блоковете не живее едно семейство и съответно проблема се превръща в общ...Преди да ме нападате-къде съм написал,че мразя животните или че искам да ги избивам?Просто попитах,кой трябва да ги излови и прати в приют и въпроса да се реши мирно и кротко.
Всъщност не ме интересува в какво състояние ти е лака и боята,защото колата си е твоя!

На теб ако ти е приятно това положение-жив и здрав :beer Само,че на мен не!И що,щото трябва да се съобразявам с ненормална пенсионерка и прищевките и...

Последна промяна от Благовест на Сря 07 дек 2011 2:13, променено общо 1 път.

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Сря 07 дек 2011 2:13

Мисля сам си разбрал,че въпроса ти с помощ от държавата няма да се реши!Тя тая скапана държава ако функционираше МАЛКО ОТ МАЛКО ПОНЕ нямаше да има бездомни животинки!!! Не смятам,че лака на 12 годишен пасат или каквото и да било да речем е супер важен в случая,нито пък тая кола ще я караш още 10 години,утре ще си купиш друга барака!Когато живееш в блок няма как нещата да са както на теб ти се иска,ако искаш да са по твой вкус-купуваш си къща с гараж-животинките обаче не са виновни в случая!Другата ми кола е в същото състояние и то след боядисване-не мисля,че си струва да се обръща внимание на подобни маловажни неща обаче-ти ако нямаш за какво друго да мислиш и да се ядосваш-значи водиш много спокоен живот-поздравления за което!!! :beer

Последна промяна от lion_heart002 на Сря 07 дек 2011 2:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PagocmuH » Сря 07 дек 2011 2:21

Извинявам се леко за спама :mrgreen: но не издържам.

Куче,котка,мишка,птичка,муха,комар...по принцип един път се качват и повече не повтарят на моята кола,защото има такъв убийствен (полиран лак),че се пързалят и като паднат на земята ги боли много и
не повтарят на моята печка.
Една муха като си навехне крака при кацане и казва на другите,съответно не припарват други индивиди.

Ако случайно все пак има същество което би се задържало на колата,без да съм му разрешил еде опалака :twisted:

Животните не са виновни и ги харесвам,но все пак колата ми е ... love.vw

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 07 дек 2011 2:34

"Кучета и котки може,а прасета не може"
С това мога да обобщя темата...Но моето начинание няма да спре,дори и възрастта на лака ми да е 20 г.
Не може от прищявки на откачалници да те е страх да си слезеш до избата,за да не качиш бълхи в жилището си!
И да прав си,не е важен лака в случея,важно е как съседи се разпростират в общи части и нанасят вреди на другите с простотията си!Без никакво съобразяване.

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Сря 07 дек 2011 2:45

Не се лъжи-проблемите са от кекава държава!Правят си каквото искат твоите съседи-понеже няма контрол!Изоставят се животни-понеже няма контрол и разсъдък!Айде да се кастрират и махнат от улицата животинките(не да се убиват разбира се),да се сложи документация за всяка животинка с закон и да тупнат по 1000 лв. глоба за изоставяне на животно-тук и документите тъкмо ще играят-всичко да се следи и да сложат и 500лв. глоба за замърсяване на общински площи и да има прилагане на тези правила!И ти се решава проблема-да ама някъде другаде а не в бг!!! Съжалявам мой човек,нищо няма да се промени-няма смисъл да те лъжа!!! :beer

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 07 дек 2011 14:52

lion_heart002 написа:Не се лъжи-проблемите са от кекава държава!Правят си каквото искат твоите съседи-понеже няма контрол!Изоставят се животни-понеже няма контрол и разсъдък!Айде да се кастрират и махнат от улицата животинките(не да се убиват разбира се),да се сложи документация за всяка животинка с закон и да тупнат по 1000 лв. глоба за изоставяне на животно-тук и документите тъкмо ще играят-всичко да се следи и да сложат и 500лв. глоба за замърсяване на общински площи и да има прилагане на тези правила!И ти се решава проблема-да ама някъде другаде а не в бг!!! Съжалявам мой човек,нищо няма да се промени-няма смисъл да те лъжа!!! :beer

:applause: :applause: :applause: :bowdown :bowdown :bowdown Първият пост на тема бездомни животни към който нищо не мога да добавя!Не съм чел по-задъбочено и точно тълкуване!!!Ако в България имаше повече такива хора нямаше да има толкова болка и страдание ...и за хора и за животни!!!! :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
Всички вие стрелци,отровители,"унищожители"....прочетет този пост..поне 10 пъти...пък дано :idea: :idea: :idea: !

Потребителски аватар
RaCeR_EmiNeM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RaCeR_EmiNeM » Нед 11 дек 2011 4:02

Котките пред блока колко пъти са ми драскали колата не е истина... :banghead: Аз лично ги поливам с вряла вода и малко от малко се отучват.Нали се сещате в този студ как първо им става доста топличко,а после мокри.Та това е единия вариант.И все пак приемам съвети за отрова с риск много хора да ме упрекнат...Лятото ходя целия изпохапан от бълхи(а именно те са преносители на най-различни болести),във входа вони на котешка пикня,опасност от котешка тения,убиват плъхове в мазетата и ги оглозгват баш на пътеката,от които се разнася смрад на мърша(ако някой знае как мирише умряла мишка ще ме разбере) и какво ли още не.Ако има природзащитници да идват да си ги взимат.Звъняли сме къде ли не-глас в пустиня!Даже наскоро един комшия си изпъдил неговата и си я гледа пред блока.Пълни м*лоумници!
ПС:Отрова за мишки не помага.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Нед 11 дек 2011 9:36

Да отровата за мишки не действа на други топлокръвни освен мишки Накисни им попарка с антифриз и ще ги оправиш

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”