А колкото до вървежа на яриса, дават 10,7 сек от 0 до 100, не знам дали Г4-ката го постогаше в най-вървящните си времена
Да поискам и аз съвет
- mladvampirTDI
 - Автомобил:
 - Двигател:

Форда отпадна геройски, Драмата беше между две А3-ки 99-та 1.8 и 01 - ТДИ-то за което писах и Яриса или Пежо 307 X-LINE с ЕСП и клима, ама тойотата мнооооо екстри много нещо а само 27700 лв. а и връзки вкарваме там!
А колкото до вървежа на яриса, дават 10,7 сек от 0 до 100, не знам дали Г4-ката го постогаше в най-вървящните си времена

- Syncro
 - Автомобил: Passat 1.8T
 - Двигател: ANB 1999
 - Контакти:

One написа:ако имаш фирма или много близък твой човек с фирма от форд ти предлагат автомобила като 1+1 места (да си върнеш ддс) с/у сумата от 400 лв и задните седалки в багажника, които за 15 минути си монтираш и имаш нормална коласъщо и предлагат увеличаване на гаранцията от 2 на 4 години
ще си искам от мото пфое % после
Да ама после няма да може да вози в колата повече от един човек...........май
- niks76
 - VW експерт

- Автомобил:
 - Двигател:

Да поискам и аз съвет
Колега във Франция , немските  коли ги предпочитат и в сервизите на 5френски има по 1 друга марка за ремонт.изводите си ги прави сам       френско-чупливо!успех в избора

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”