За или против - добавките за масло?
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За или против - добавките за масло?
Личния ми опит с добавки са с Москвич 412. Духаше много здраво през отдушника. Ресурс и Лики Моли не дадоха никакъв резултат. Но попаднах на Piston seals на Holtz. Не се слага в маслото, а направо в цилиндрите през свешите. Пишеше 5000км. толкова и издържа. Все едно бях сменил бутала и сегменти. Уникална. Не знам как действа и какво прави споделям само факти. След това започнах да вярвам на хората като казват, че колата е мъркала в автокъщата и след 2 месеца основен ремонт.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Слагах и разлика сякаш няма и май е внушение всичко.Спрях и си карам вече без добавки.Не виждам да се е пристрастил!!!

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Добавките за масло действат убедих се лично-един приятел си купи рено сценик всичко точно двигателя мърка като коте,сменя маслото и се разтракаха биелни лагери
Който иска да вярва и понеже от автокъщата бяха загубили големия талон моя човек се изхитри и им върна колата и взе друга с малко доплащане под прелог че не иска да ги чака още за талона.Нз каква добавка са сложили и вероятно и в автокъщата не са и подозирали че е с добавка иначе едва ли щяха да се съгласят толкова бързо за смяна.Та добавките действат е сигурно не всички но поне една има,а и имам опит и със трансмисионни такива и те действат,тей че не ми спорете хич.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Добавките са като грима - като го измиеш и лъсват пъпките 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
fox_vt написа:Добавките за масло действат убедих се лично-един приятел си купи рено сценик всичко точно двигателя мърка като коте,сменя маслото и се разтракаха биелни лагериКойто иска да вярва и понеже от автокъщата бяха загубили големия талон моя човек се изхитри и им върна колата и взе друга с малко доплащане под прелог че не иска да ги чака още за талона.Нз каква добавка са сложили и вероятно и в автокъщата не са и подозирали че е с добавка иначе едва ли щяха да се съгласят толкова бързо за смяна.Та добавките действат е сигурно не всички но поне една има,а и имам опит и със трансмисионни такива и те действат,тей че не ми спорете хич.
Да ти кажа що не вЕрвам.
Щот не вЕрвам! Монтьорсият фолклор е доста богат, и аз имам принос!

Аз не бих сложил на Голфа
Карам си го с хубаво масло и проблеми нямам

Карам си го с хубаво масло и проблеми нямам

-
- Автомобил:
- Двигател:
против добавките, новите масла имат. сменяйте си редовно с филтър и ако колата е стара или е карана с минерално масло преди и сипите синтетично, ако има проблем или не върви както трябва, значи филтъра е запушен от мръсотийте които е измило новото масло от двигателя. просто го сменете и така докато всичко си дойде на мястото. ако искате зорлен да си пре*ете двигателя, слагайте добавки 

-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм за реклама,но не мога да съм против добавките при положение че съм ги ползвал няколко пъти на различни места и съм усещал подобрения.Хората работят с нови технологии,а ние докато бием с чука и връзваме с тел ще сме против.Ама къде сме...?
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Единствената добавка на която вярвам е една от youtube.Продават я в София в един сервиз(май са и вносители,а името сега забравих)Имат клипче как карат един нисан без масло и без капак на клапаните след като е прекарал добавката.Ем на 1-2 коли са слагали познати и всичко утихва.Докога обаче не знам 

- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Iavor написа:Против.

-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ЗА твърдо
Ползвам добавки повече от 10-12г и знам ползите.
За неверниците първо да сложат и после ще коментираме.
За youtube продукта на двигателя без масло е на ДУРАЛЮБ.Купувам си го и сега и преди 12г директно от вносителя www.duralube.free.bg
До 2007-2008г офиса беше в София в Изток,последно съм ходил.После се преместиха в Монтана и съм поръчвал по телефон
Ползвам добавки повече от 10-12г и знам ползите.
За неверниците първо да сложат и после ще коментираме.
За youtube продукта на двигателя без масло е на ДУРАЛЮБ.Купувам си го и сега и преди 12г директно от вносителя www.duralube.free.bg
До 2007-2008г офиса беше в София в Изток,последно съм ходил.После се преместиха в Монтана и съм поръчвал по телефон
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”