Цените на горивата - последно увеличение и коментари

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 23 май 2008 13:33

santo_trafficante написа:
Vizor написа:Това визора което го казва го видяхме на дино стенда в хеед-ауто .. ако беше там щеше и ти да го видиш .. па ако ще да ти се вярва ;)
каквото и да е бате БРЦ си е фирма :wink: има си комп. настройка и там други шитове.... казах им че искам да ми върви нормално :roll: а и вече съм далеч от състезанията и екстемното бързо каране mhihi mhihi обикалям много и като знам колко пара давам за бензин... по добре за детето да отива :idea:

Роска бате много добре знам :) просто коментирах, че няма да е 5% иначе предполагам, че разлика трудно ще усетиш.
За брц си много прав. Фирма са си :) Ще видиш като го направят какво имам в предвид. Еле па някой ден ти е интересно може да отскочим (някой диноден ако направим пак) към хеед да го видим това животинче кво ще каже там ;)

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Съб 24 май 2008 19:55

сега преди малко имаше един мн силен репортаж по тв.Европа.....и сравняваха цените на горивата тука и в ЕС...и разправят дългогодишната мечта на българина да живее като германец вече се сбъдна :shock ...цените ни са по високи от цяла Европа...вече е факт...

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokobul » Нед 25 май 2008 12:12

100% подкрепям
Bumer написа:..... но и малката победа ще е нещо
последиците са по-важни-ще намалеят своеволията в парламента
ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НЕ СМЕ БЕЗДУШНИ

странно племе сме
като вдигат бензина слагаме газова(и смятаме за колко ще я избием) ......
като вдигат цигарите пушим по малко или отказваме.......
като вдигат алкохола пием по малко ....
като вдигат тока пестим.....

не ли по нормално да НЕ се съгласим с нещо та дори и пред цяла Европа (пример Сърбия)

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Нед 25 май 2008 18:34

-

Последна промяна от jims на Пон 16 юни 2025 12:29, променено общо 1 път.

ZAD19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZAD19 » Нед 25 май 2008 22:27

В Русия също протестират! Бензинът им станал 55 евроцента!!!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 25 май 2008 22:38

Oxyde написа:...цените ни са по високи от цяла Европа...вече е факт...

Мне съвсем, днес показаха най-високите цени на горивата в Европа, и България не беше сред тези, които показаха. Най-скъпа е нафтата в Италия - 1.53 евро! Сред първите 7 нямаше цена под 1.35 евро, така че явно не се класираме още сред държавите с най-скъпа нафта...

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Нед 25 май 2008 22:54

dobrinb написа:
Oxyde написа:...цените ни са по високи от цяла Европа...вече е факт...

Мне съвсем, днес показаха най-високите цени на горивата в Европа, и България не беше сред тези, които показаха. Най-скъпа е нафтата в Италия - 1.53 евро! Сред първите 7 нямаше цена под 1.35 евро, така че явно не се класираме още сред държавите с най-скъпа нафта...

Може Добри,сигорно е така..оня ден я сравняваха по телевизията и за това така казах..но нали знаеш че положението се мени всеки ден :wink:

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Пон 26 май 2008 11:02

Споко бре, кат се пенсионираме ши караме колите с чишмяна вода. Само още 30-40 години и ще зареждам от селския сондаж :lol:

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokobul » Вто 27 май 2008 20:46

нафтата може и да не ни е най скъпата ....но заплатите ни са най малките в съюза.....тогава от къв зор ше изравняват нафтата

VesMil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VesMil » Вто 27 май 2008 21:01

embi4a написа:Споко бре, кат се пенсионираме ши караме колите с чишмяна вода. Само още 30-40 години и ще зареждам от селския сондаж :lol:

До тогава Водата ще е най-дефицитното нещо на Земята.!
тъй че не се радвай много :lol:

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Сря 28 май 2008 0:05

Нещата не са толкова трагични за в момента, колкото изглеждат!
Какво ли ще се получи, ако след някой ден и долърът тръгне да се покачва... :roll:, честно казано го и очаквам :(

... е какво пък, ката сме свикнали да мълчим и търпим, нека на всичко да гледаме от към хубавата му страна!
Както е тръгнало, при напълване на резервоарът на ОМВ, ще ни раздават ... топки! :D
А сега, кой е на далавера :wink:

Потребителски аватар
ANTOV_MS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ANTOV_MS » Съб 21 юни 2008 23:27

вие само дрънкате и търпите :shock само за приказки и чат ставате май :shock а ако се постигне хубав резолтат всички ще имат полза :shock в другите страни имат защото си търсят правата :shock иначе сме велики ама на протеста видях още 5 човека от форума :shock седете си по къщите и протестирайте в чата :shock аз не се примирявам лесно и ще бъда до края независимо какъв е резолтатът :shock много ще се радвам ако постигнеме нещо а това може да стане само с общите НИ усилия :shock след протеста чух мнения като : АБЕ ТАКА ТРЕА и ЕВАЛА САМО ТАКА но не искам ме тупат по рамото :shock единственото нещо което видях е само некви НЕПУКИСТИ които го казват само за да не ме убидиат и силно вярващи че нищо няма да се промени :shock аз искам да живея в родината си и не искам да бъда поредния задник дето си бие камшиците да бачкат по другите държави и да ми викат : ТУКА НЕМА ЖИВОТ :shock е как ШЕ има ??? не знам защо никой нищо не прави , но знам аз защо аз съм там :shock правя го за бъдещето на децата си и на внуците си и АЗ ЩЕ БЪДА ДО КРАЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ И ВИЕ

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Съб 21 юни 2008 23:43

ANTOV_MS написа:вие само дрънкате и търпите :shock само за приказки и чат ставате май :shock а ако се постигне хубав резолтат всички ще имат полза :shock в другите страни имат защото си търсят правата :shock иначе сме велики ама на протеста видях още 5 човека от форума :shock седете си по къщите и протестирайте в чата :shock аз не се примирявам лесно и ще бъда до края независимо какъв е резолтатът :shock много ще се радвам ако постигнеме нещо а това може да стане само с общите НИ усилия :shock след протеста чух мнения като : АБЕ ТАКА ТРЕА и ЕВАЛА САМО ТАКА но не искам ме тупат по рамото :shock единственото нещо което видях е само некви НЕПУКИСТИ които го казват само за да не ме убидиат и силно вярващи че нищо няма да се промени :shock аз искам да живея в родината си и не искам да бъда поредния задник дето си бие камшиците да бачкат по другите държави и да ми викат : ТУКА НЕМА ЖИВОТ :shock е как ШЕ има ??? не знам защо никой нищо не прави , но знам аз защо аз съм там :shock правя го за бъдещето на децата си и на внуците си и АЗ ЩЕ БЪДА ДО КРАЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ И ВИЕ

с най голямо удоволствие ако трябва денонощно ще протестирам,просто нямам време в моемнта.. иначе средства има а желанието е Огромно! с траене не се постига НИЩО!

Потребителски аватар
ANTOV_MS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ANTOV_MS » Нед 22 юни 2008 11:23

да знам :wink: пределно ясно ми е колко е трудно човек да отдели 2 часа в неделя на обяд за да дойде :wink: аз говоря за колегите от София :wink: колегите от другите градове не мога да ги виня на тях наистина им е трудно не само да отделят време а и финанси знам че не всеки може да си позволи да обикалиа България :wink: но пък могат да подкрепят останалите с протест по своите градове така мисля че ще ни забележат

ivo752
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo752 » Нед 22 юни 2008 16:51

ANTOV_MS написа:да знам :wink: пределно ясно ми е колко е трудно човек да отдели 2 часа в неделя на обяд за да дойде :wink: аз говоря за колегите от София :wink: колегите от другите градове не мога да ги виня на тях наистина им е трудно не само да отделят време а и финанси знам че не всеки може да си позволи да обикалиа България :wink: но пък могат да подкрепят останалите с протест по своите градове така мисля че ще ни забележат
Станете един от нас:http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Последна промяна от ivo752 на Нед 22 юни 2008 22:19, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”