Та всичко е много относително! И най-вече как се погоди едно нещо. Сега тази марка, е доста напред в производството на гуми!

siso_k написа:Колега, нещо не мога да те разбера какво искаш да кажеш - че GY и Debica са еднакви гуми, но понеже от GY са загрижени и им пука за бедните - пускат Debica-та с -30% от цената на GY
forski написа:Mисля че доста надценявате възможностите си, и тези на автомобила който карате, и от там произтичат всичките ви проблеми, както със зимните така и с летните гуми!
Шофирайте малко по-умно и всичко ще е наред
forski написа:До момента единствения проблем който съм имал със зимни гуми е бил със Дебица Фриго, купувани чисто нови!
Mario951 написа:В интерес на истината не знам за зимната гума на Kleber, която често се коментира за добра марка тук, но от лятната им гума Dynaxer HP 3 не останах очарован, и всъщност ги купих преди да прочета ревюто на ADAC за тях и те имат голям червен минус, като в коментара пише че са МНОГО зле на мокро, но няма да коментирам тук летни гуми, надявам се за другия летен сезон да си купя Dunlop Bluresponse.
siso_k написа:Да ги бива, да ги бива, колко да ги бива... И тестовете на ADAC и tyrereview.co.uk казват, че на мокро са зле. Даже и сняг да държат, колко от зимата има дълбок сняг?
petiaivanova12 написа:.ALESYZ написа:Не е толкова малка разликата между премиум сегмента и масовата шир потреба. От 80 до 120 лв. за гума, не е малка разлика, особено ако се вземат 4 нови премиум марка, това означава че за същите пари, мога да си купя 5 или 6 от евтините и едва ли ще ги търкалям една зима. Каквото и да си говорим, става дума за пари, а собственият живот е на по-заден план. Аз ако не мога да си купя нови зимни гуми от премиум марки, карам техните по-стари модели от минали години.
Първо провери после разсъждавай на глас-http://shop.medina-med.com/Tyres/?vehicle=pass,4x4,van&season=winter,allseason&width=195&height=65&rim=15&brand=Continental ----http://shop.medina-med.com/Tyre/3528707742582/KLEBER%20KRISALP%20HP2%20195/65R15%2091T/
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта